25500 ISO
Bare en prøve. Bilde er tatt på 25 500 ISO.
Ikke særskildt spennende bilde, men spennende at en får såpass mye ut av denne iso verdien. Kvaliteten er absolutt brukelig, og gjør det mulig med fotografering i enkelte settinger der det var umulig før.
Utstyr
  • canon eos 1DX
  • Canon eos 300mm f2,8 IS
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/7.1
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger313
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_602894} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Kåre G.

Gratulerer med nytt kamera. Utrolig å se hva du får ut av det. Ser selv at min 5D Mk3 klarer det utroligste på høy iso. Hvis 1Dx er enda bedre, så åpner mulighetene seg.
Kåre
Odd Chr. K.

Ja, det er imponerende resultater dette. Noe lys må man jo ha for å få et bilde, og dette huset har vel nådd et nivå som takler de svakeste lyssituasjoner man i praksis vil fotografere under - ikke det at jeg tror utviklingen kommer til å stoppe opp...
Forøvrig synes jeg youngpunken griser noe forferdelig når den spiser:)
Odd C.
Bjørn Aksel B.

Han griser ikke Odd Chrristian, han er med på dundyneproduksjon:)
Bjørn A
Ottar P.

Fantastisk godt resultat med så høy iso, et flott bilde.
Nils Christian S.

Imponert over kamerahuset - og ISO mestringen jada!
Men ble også veldig imponert over dundyneproduksjonen til denne hønsehauken!
Snakk om et ei fjær kan bli til 12 høns!....eller er det skjære eller due på åte???
Mvh
N.Chr.
Avsluttet .

"Ikke særskilt spennende bilde"? Jaggu er du "bortskjemt" på motiver...her er jo positur, det vaktsomme blikk, bytte og fjær, dybde og farger i et vakkert samspilt harmonisk utrykk.
Den høye ISOverdien er imponerende, vel skutt!

mvh Ulv
Torbjørn P.

Blir ikke lei hauk så dette er spennende å se for oss som ikke har "private" hauker :-)
Herlig at Canon nå leverer på høy ISO til de grader som vises her. Grattis både med nytt hus og kanskje etterhvert ny dyne?
Avsluttet .

Spennende og flott bilde av hauken!

Øyvind
Jan Fredrik I.

Bildet er fint i seg selv det BA og teknisk meget imponerende på en uhørt høy iso verdi! Blir spennende å se hva du får ut av huset i mer sparsommelig belysning enn her.

Mvh JFI
Lillian Utstrand G.

Ja dette synes jeg også var et spennende bilde! En hauk med besluttsomhet i blikket samtidig som den er på vakt! En gråtrost måtte bøte med livet mot stuevinduet mitt for et noen dager siden, den ble mat til en hauk, men det var bare avisbudet som fikk oppleve det, selv lå jeg og sov.........
Mvh Lillian
Dag Tore ..

Hei Så mesterfotografen har sikret seg en nytt væpen.Dette er helt utrolig.Det finnes nesten ikke støy her.Haukebilde har også god kvalitet,håper du får stor glede av det nye huset! Renger med å se flere gode haukebilder utover høsten. ! DAG
Odd E. k.

Et flott bilde av hønsehaukungen fra i år. Skarpt og i flotte farger. Utmerket bakgrunn med den noe mørke skogen som fremhever hauken så godt. Utmerket komposisjon og utsnitt!

Mvh

Odd E.
Per G.

Du leverer varene igjen på en mesterlig god måte. Ikke bare DXén, men også ei god linse til den gjør jo susen! Litt misunnelig på den derre 2,8 greia der!!!
Mvh
Per
Duy P.

Alltid mye fjærproduksjon når,hauker,våker eller ørner på besøk. Vel den sviktet ikke kongen order. Måtte stilte opp. Herlig med 1dx i hus og iso tallene som den tåler.

:) duy
Bjørn Aksel B.

Takk for kommentarer alle sammen. Det blir artig å teste det skikkelig ut i dunklere omgivelser Jan Fredrik. Jan Fredrik; er i avslutningsfasen av et nytt byggeprosjekt hos Haukene og våken. Litt mere comfort;) Bare bæring og montering gjenstår.

Per G, kjenner jeg deg rett er det ikke lenge før sparegrisen går i oppløsning, og innkjøp klargjøres:)

Nils Christian; det er ei Kråke som "duneres" her.

Bjørn A
jarl kjetil j.

Solid ISO demo dette Bjørn Aksel, nesten like imponert over dundyneproduksjonen, fått kontrakt med Høie eller?

jkj
Avsluttet .

knall bilde :-) godt å se redskapen funker ;-)
Øyvind H.

Rå ISO test og et flott resultat. Begynner å lure på om jeg har valgt feil merke :) Ref Andy Rouse sin test av 1DX.
Har vel litt å si om den bak kamera også :)
mvh Øyvind
Bjørn Aksel B.

Takk til dere siste også. Nei Høie blir for dårlig Jarl Kjetil. Norsk Dun har gått inn i et samarbeid med undertegnede:))).
Joda reskapen funker.
Bjørn A
Morten W.

Ja, da er krigen i gang:)

Dette bildet bilde nr. 421001 er tatt så langt tilbake som 2008. (Digitalt ganske lenge). Men det er tatt i svært dunkel belysning, og mine kunnskaper i RAW behandling var ikke slik de er i dag. Ville heller ikke lagt ut bildet i dag for å si det sånn.

Har hørt at D4 er med knapphet litt bedre på ISO enn fienden 1DX. Men 1DX knuser visst D4 på autofokus/lås på flyvende fugl.
Så jeg hadde tatt 1DX.

Lykke til med huset ditt BA:)
Bjørn Aksel B.

Uansett krig Morten så har jeg fått et hus som fyller mine krav til ISO. Har ingen behov å fotografere om "natta" da lys og farger er på det minst spennende. Nå får jeg med meg tidlig orrespill, tidlig tiurspill, og ikke minst røyene som ofte er på det mest aktive i grålysninga. Hjort og andre skumringsskapninger får jeg også andre muligheter på nå. Autofokusen er av det råe slagert. Det er jeg enig i.
Bjørn A
karin s.

vannvittig bra på så høy iso, tror ikke d4 klarer dette,? samme hva de sier.dette var rett å slett imponerende skarpt og fine farger.bare å bøye seg i støvet. gratulerer med hus som svarer til forventningene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu