SEN "RÅDYRPARRING"!!!!!!!
Var ute i går på ettermiddagen:Et nytt område stod for tur! Hadde sett flere rådyr her tidligere. Etter en stund rigget jeg meg til bak noen høyballer.Etter litt venting kom råen og bukken tilsyne i skogkanten.For ute på jordet var det noe merkelig som foregikk!!! Her var den store "Kjærliheten",nokk i full gang,noe forsiktig hadde håpet å få se selve "parringen,men det ble med en flørt,og litt jaging.Legger ut noen bra bilser,som dere får vurdere!!
Skal jeg vurdere noen av disse rådyropptakene, så er det mulig noe av det beste jeg har sikret meg i år! Alle bildene er tatt på langt hold,med og uten 1,4 konvorter(500 .f.4 ) Hondholde,med rispose som underlag.Det er og tatt utsnitt av dyrene!Ps;Dette en eldre bukk.Jeg mener også at det er en "returbukk"Jeg har fotografert den samme !bukken i et annet område,for noen dager siden Dette er en "praktbukk"!!!!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-08-14 18:39:28
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-08-14 18:40:36
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2012-08-14 18:41:32
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger93
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_602386} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Nils Christian S.

Kjempeflott serie Dag Tore !
- dine rådyrfoto blir bare bedre og bedre!
Spennende å følge med på hva du legger ut!
Fin og informativ undertekst lager du også!
Mvh
Nils Christian
Frode L.

Hei Dag.

Nok en flott serie av rådyr, du er virkelig heldig som får oppleve så mye.

Henger meg på Nils Christian...

Frode.
Jostein G.

Dette var en fantastisk bra serie! Jeg velger meg V3 som er et skikkelig bra situasjonsbilde! V2 var også meget godt fanget! Dette ble megabra og actionfylt ! :-) Flottings !



Mvh Jostein
Berit A.

En kjempeflott serie av rådyrene. Nydelige farger, flott skarphet og artig med flørtingen. Fint miljø rundt også. :))
De ser begge litt skuffet ut på siste bilde. ;)
Ane Therese R.

en bra rådyrserie :) syntes v2 og v4 ble de beste her :))
Cato E.

Nok en herlig serie av rådyra dine Dag Tore. Ikke lett å velge seg ut et bilde blandt disse, men ønsker heller ikke å gjøre det da jeg liker alle veldig godt her. Ser ut til at du har fått dreisen på objektivet også nå :-)
Skarpheten er upåklagelig og fargegjengivelsen naturlig.

Mvh
Cato
Bjørn J.

Nok en bra serie fra deg. Likte spesielt v3, ser ut som det er like før. Har hun unngått parring i første runde, og kommet i ny brunst? Ser at du koser deg i rådyrterrenget! :)
Mvh Bjørn
Dag Tore ..

Tusen takk til alle dere for gode tilbake mellinger! Dette er nokk en verdig avslutting ,nå like før "bukkjakten her i "broderlandet Men det kan komme nye overraskelser utover høsten!! Dag
Asle B.

Ser ut som en ivrig bukk dette, verre med geita:) (Hørt den før??) Flott serie igjen fra deg. Neste gang tar du dem på fersken!

Mvh
Asle
Odd Chr. K.

Klart at slike flotte bukker ikke kan gi seg så lett (fin dame også). Fotografen gir seg ikke han heller ser jeg:) Ble en flott serie dette Dag. Individuelt i serien så synes jeg V1 og 2 sitter best fargemessig, mulig litt hard fargemetning i v3, mens v4 mangler ørlite skarphet og er kanskje litt i lyseste laget. Må jo pirke litt - (du ba jo om det:) Solid skarphet i de tre første og flott situasjon fra rådyrmarkene. Har du en dag til på deg nå før det braker løs med kuler og krutt hos søta bror? Og ja, du kommer vel med noen overraskelser utover tenker jeg!
Odd C.
Bernt Ø.

Nok en utmerket serie fra deg, Dag! Mine favoritter er nok v2 og v3. Din nye 500 er et fantastisk objektiv, og særlig for din bruk på sky rådyr. Meget bra bilder! Tror nok det kommer ytterligere positive overraskelser fra deg ut over høsten, ja;-)!

Mvh,
Bernt
Bjørn Aksel B.

Skal si gutten har sikret seg en betydelig mengde rådyrbilder denne sommeren. Flott serie dette, Dag Tore, der V3 blir min "favoritt". Synes dette har det lille ekstra fremfor de andre, med nærhet, og geita med tunga ut også. Du får oppsøke de igjen, så får du parringsbilder også. Har selv sett parring flere ganger etter den 21. august, så det er absolutt ikke for sent.

Bjørn A
Duy P.

Mange flotte rådyr bilder du har levert iår. Dette er ingen unntak. Enig med BA vurdering ang v3 som gir noe mer.

:) duy
Sissel Elisabeth H.

Stilfull serie av de vakre dyra. God skarphet og fint miljø. Liker at dyra er i bevegelse, gir litt mer aktion. Veldig bra!

Mvh,

Sissel Elisabeth
Dag Tore ..

En tusen takk til alle dere.Sette stor pris på alle gode tilbakemellinger ( Også en spesiel takk til rådyrgutta" Dette året kommer jeg til å huske som det "beste Bukkeåret" her i traktene.Men det koster mye venting,bilkjøring, spaning og til slutt!! Mye spenning og ,dramatisk møter med "praktbukkene"Det slites på å være naturfotograf i en voksen alder!!!!!Dag T Silseth
Odd E. k.

Hei Dag Tore!

Nydelige bilder råa og bukken ute på enga. Skarpt og i et fint lys der fargene er så flotte og naturlige. Liker de store utsnittene og miljøet rundt. Fortellende bilder der du fikk med begge i sekvenser. Meget bra fanget, da tålmod gjør gjevinst slik som her.

Ha en fortsatt flott dag med nye blinkskudd!

Mvh

Odd E.
Dag Tore ..

Hei Odd E Kjølstad Tusen takk for gode ord!! Roer ned noe nå:) Jakten er i gang. Men satser på nye "bukkebilder utover! Ha gode fotodager!! DAG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu