MrMoon
Fotograf
Utstyr
  • Canon Powershot
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_600468} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ask Andreas B.

Dette var ikke særlig bra... Alt for lyst og overeksponert. Fint utsnitt men bildet er desverre ødelagt. Prøv å dempe lyset litt. Om noen år kommer du nok til å le av dette bildet:))

-Ask
Eva F.

Jag är helt klar över att fotot rent tekniskt betraktas som överexponerat, men för mig är det estetiska uttrycket överordnat det tekniska i det här fallet.
Ask Andreas B.

For meg i dette tillfellet gjør det så det estetiske blir "glemt" og gjemt bort. En rask redigering i photoshop eller et annet redigeringsprogram, så har du reddet et fint bilde:)

-Ask
Eva F.

Nej, Andreas, jag vill inte ha bilden annorlunda!Jag tog en hel masssa bilder på MrMoon den kvällen, bl.a det med `rätt´ exponering som jag sände till Foto.no vid samma tillfälle. Har du sett det? Kvällssolen bröt fram medan jag fotograferade, och lyste upp MrMoon så att han framstod i övernaturlig dager. Jag tog blixtsnabbt en rad `överexponerade´bilder med min helautomatiska Canon Powershot innan den hann ställla om sig till det nya ljuset. Jag är mycket stolt över att ha överlistat tekniken och jag är mycket nöjd med hur MrMoon framträder ur detta vita ljus!
Ask Andreas B.

Prøver bare å hjelpe:) Etter min mening er dette bildet ikke så veldig bra. Kunst er å bryte reglene, og ting trenger ikke være perfekt, men da skal det også være noe som fanger andres oppmerksomhet. Og for at det tekniske ikke skal ha noe å si, må motivet være helt unikt. Men det er min mening. Bra du er fornøyd med hvordan det er, det som er det viktigskte. Men hvis man ser på dagens proffe kunstfotografer er det tekniske utrolig viktig.

Ha en fin dag:)

-Ask
Eva F.

Ja, jag vet att du bara försöker vara till hjälp!
Ha en bra dag du också, önskar MrMoon och jag.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu