Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger114
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_599394} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Solvår B.

Artig bilde. Flott i sv/hv.
Jeg klarer ikke helt å tro at dette er en truende situasjon. :))
Amatører som spiller skuespill?
: ) Solvår
Marit O.

Artig liten fortelling,der uttrykka gjør meg nysgjerrig Tove !
S/h er et flott valg her.
Sikkert fint i sefia også !
Vilken fortelling er dette tatt ut fra ??

Mvh

Marit
Lars-Anders M.

Ja vi jager i flokk. De som tør å ha sin egen mening får motstand. Slik tolker jeg dette bilde.
Liv F. D.

Dramatisk innhold, men ser vel ut som det er skuespill og da er det plutselig ikke så skummelt å være den stakkarn som skal tas her.

Sv/hv funker veldig godt her Tove. Fine kontraster og godt utsnitt!

mvh
Liv ")
Tove H.

Tusen takk for fine kommentarer. Grunnen til at jeg ikke har lagt ut info, er at jeg ville se om bildet sto på egne bein, ikke som dokumentasjon på gruvespel fra Sauda, som det er fra... riktignok med aktører som plutselig kom med innspill både her og der langs stien, godt vevet inn i landskapet der slike scener en gang foregikk.
Likte tolkningen din LAM...for det var slik jeg tenkte bildet kunne stå på egne bein... det du la i det, eller noe annet evig aktuelt...

Odd E. k.

Makalaust dettan Tove!

Er det ikke selveste Drivdalsgubben du har tatt frem fra riksarkivet Tove...Bildet er fra en hendelse der han har drept alle verpehønene til naboene for å kunne servere alle gjestene middag på selveste bryllupsdagen sin. Naboene er fly forbannet og kjeppjaget han oppetter drivdalshølene. Her er han trengt opp i et hjørne hvor de får en full tilståelse av galskapen...og det på selveste bryllupsdagen sin...Makalaust dette Tove, en luring denne gubbren...også i ung alder..arvelig beløstet muligens...


Ha en fin dag uten gubbebesøk Tove!

Mvh

Odd E.
Fred S.

Au da ! Her her de mest militante medlemmene av koseklubben endelig fanget den rakkeren som ga nestformannen i klubben negativ kritikk på et bilde. Juling på blanke messingen truer, men stakkaren vil bli benådet hvis han 1000 ganger skriver på Facebook at "Fra og med i dag skal jeg bare skrive kosekommentarer på dotten" ! Han må også forplikte seg på å legge ved en haug med smilefjes og "thumbs up" !

(Kunne ikke dy meg, Tove, men slikt er ikke særlig alvorlig ment fra min side lenger. Regner dessuten med at de fleste her inne har litt selvironi")

vh fred s
Carsten W.

Selvfølgelig skuespiller, suverent fotografert.
Og dessuten henger jeg meg på Frad sin kommentar og sir "Like it!!"
Bjarte W.

Herlig bilde hvor S/H er et selvfølgelig valg. Ser ikke ut som de er helt trygge på at de skal klare å overmanne ham, men 8 mot en er jo gode odds. Selv om det ikke rimer helt med bildet, var det første som slo meg "Demokrati - det er flertallet som bestemmer".

- Bjarte
Roy Arne K.

Herlig velkomponert bilde i HDR samt sort/hvitt. Flotte kontraster her.
Har ikke noe negativt å si her - synes faktisk dette ble veldig bra - litt uvant, men men.

RAK-foto
Tove H.

Heissan, tusen takk for flotte kommentarer og morsomme innspill. Odd E: Jaggumegsann, ler meg fillete, han ser jammen meg ut som han har drept alle verpehønene, haha:-)
Fred: Hehe, freskt, fornøyelig innspill:-)
Goodie, Carsten:-)
Bjarte: Demokrati, ja... den var jo god, for her er net neppe flertallet som bestemmer... eller kanskje likevel..
Roy Arne: ...men det er altså ikke HDR!
Hans-Jørgen H.

Se her ja....
Drivdalsgubben i sin pure ungdom den gang han tok knekken på alle dei gilde verpehønene til nabon..(ler meg skakk av Odd sine abligøyer..)
Utmerket dokumentert i sv/hvitt.
Du har skikkelige papparazzigener du 2v...
For et Drama med eller uten Dama!
Tyrin.
Fred S.

Fint at du har det sporty, Tove, og at du skjønte at at kommentaren min ikke var vondt ment. (bare litt....)
Glemte å si noe om selve bildet. Synes ( ærlig og oppriktig) at bildet er bra; kontrastrikt, likevel med stort spenn i gråskalaen, og vinkelen du har tatt det fra er optimal, menneskene litt fra siden MOT hverandre, det understreker konflikten. (Regner med at dette dreier seg om stykke som omhandler en eller annen konflikt mellom "småfolk" og en maktinstitusjon"

vh fred s
Tove H.

Fint du er ærlig, Fred :-) Tusen takk for fin kommentar til bildet, setter pris på den. Rett tolkning av situasjonen...det er opprør mot fabrikkeieren...
Tove H.

Tyrin over her, holdt på å glemme deg, hehe...Takk til deg også for kommentar. Ja, jeg har så absolutt et papparazzigen :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu