DENNE "GULLBUKKEN" FANT TIL SLUTT SIN RÅGJEIT!!
Legger ut dette bilde på nytt.For nye tittere på "dotten" (ble første gang publisert 2010.
Et meget krevende fotomotiv! Fotografert med 500 mm +1,4 convorter.Rådyrene er cirka 200 meter unna! Det er også tatt utsnitt av dyrene.Gråværsmotiv med høy iso!!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger172
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_598815} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Bernt Ø.

Dag, dette er en heftig bukk og et flott bilde. Jeg ville muligens beskåret noe under. Er imponert over hvordan du har plassert en blomstersladd over utstyret til karen. På den måten vil ikke bildet støte noen!

Mvh,
Bernt
Dag Tore ..

Hei Bernt Tusen takk for rask kommentar!! Har jobbet en del ute i "feltet" Jeg tror det meste av "parringen" er over? (Lite fart i bukkene!!) Har sikret meg noe bilder av "bukken" som jager rågjeta! Legger dem ut i morgen!Ha en god fotojakt!! DAG
Bernt Ø.

Parringen er nok ikke over - vi er vel snarere i første del av brunsten. Vil anta at det blir enda mer fart den neste uka.

Mvh,
Bernt
Duy P.

Dag Tore, uten å være ekspert på dette feltet tvert imot en grønnskal tror jeg heller ikke at damejakten er over. Har selv opplevd jakten to tre gange i år, men ikke nærheten av treff sikker.
Litt sjenert overfor fotografen men ingen beskjedenhet for geita. Virkelig veteran som har drag på damer. Opplevelsen var sikker topp selv om 200m avstand. Enig med beskåring under.

:) duy
Asle B.

Herlig situasjon du har fanget her, Dag Tore! Håper ikke det er over for i år. Har sett at bukken har jaktet geit, men ikke sett noe parring ennå. Neste gang tenker jeg du legger ut fra årets begivenhet. Stå på!

Mvh
Asle
Dag Tore ..

Tusen takk til alle dere for gode tilbakemeldinger!! Så et tips til:)Duy Pham. Jeg fører nøye notate over alle viktige rådyrbilder! Sist sommer sluttet rådyrparringen cirka 24 juli,etter denne tiden var det ingen aktivhet å se: Denne daton kan nok variere fra sted til sted i Landet? Jeg har snakket med en del ivrige naturmensker her i Eda kummune.De mener at selve "rådyrparringen er ekstra tidelig ut i år på grunn av tidelig vår. Men jeg har et lite håp å ønske, at den vil våre måneden ut!!! God kamera jakt til deg Dag T silseth.
Svein O.

Henger meg på her. men kan du servere slik erotikk på selveste fræddan da? :) flott fanget situasjon :P du er der det skjer
Nils Christian S.

Ikke mange som har klart å forevige en slik sceanse fra Rådyrenes verden! Flott at bestanden holdes oppe !
Dag Tore ..

Tusen takk:) Nils! DAG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu