Mitt første møte med Canon 1DX
Var så heldig å få låne 1DX til test i dag. Hadde med Baard Ness på testfoto i dag. Han ville gjerne ha noe annet enn bokhyller å fotografere til Natur og Fotos test av Canons nye flaggskip:). Rakkeren hadde to hus til disp, og derfor fikk jeg låne det ene. Hadde selvfølgelig med meg min 5D MRK III også.
Tok en tur inn i haukeskogen, og der var vi heldige som fikk besøk av selveste haukemadammen. Og det i nesten tre timer! Skal si det ble testet.

Legger også ved ei fil som kun er konvertert til jpg samt mørka litt. Ingen støyreduksjon eller noen som helst slags redigering. Ubeskjært også.
Imponert over filkvaliteten!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-07-16 14:19:02
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-07-16 14:27:01
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 1DX
  • Canon eos 300mm f2,8 IS
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger273
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_598272} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Odd Chr. K.

Ser jo meget solid ut dette. Elegant av madamen ble det jo også... Blir spennende å se flere tester og resultater framover etterhvert som fabrikanten får litt sving på produksjon og levering... forhåpentligvis...
Odd C.
Bjørn Aksel B.

Jo, jeg synes dette ser bra ut også. (inkl 5D III) Litt klisje, men det finnes jo et ordtak som lyder et eller annet om "den som venter venter på noe godt/venter ikke forgjeves". Denne gangen tror jeg du/vi venter på noe riktig godt:)
Bjørn A
Bernt Ø.

Dette ser lovende ut! Jeg er visstnok nummer 9 på Japanphoto sin venteliste, men aner ikke når godklumpen kommer... Kvaliteten ved høy ISO ser ut i fra testene som etterhvert er lagt ut til å være utrolig. Vi som bruker 5D MarkII ser også fram til å få en følgefokus som funker;-).

Mvh
Bernt Ø.
Dag Tore ..

"proffgutta" har vært ute i haukeområdet og testet Cannons nye "flaggskip" Og dette ser meget bra ut.Topp resultater med "haukebildene!!Venter spennt på testresultatet!!(kommer sikkert i Natur og foto!! Bra jobbet;) Bjørn Aksel Bjerke. DAG
Avsluttet .

Herlig ser ut som det nye maskingeværet er verdt pengene :)
Håper det kommer noen nye og billigre modeller også.
Flotte bilder.

Øyvind
anders s.

vet du når kameraet kommer ut for salg?
meget bra resultat med tanke på isoen,ellers så er det jo ikke så lett å se om bildene er tatt med 1dx eller 20d:-)
mitt syn er ikke så godt utviklet:-)
Bjørn T.

Må bare si jeg er spent på hva dere klarer å få få ut av dette huset - dette ser jo veldig bra ut. Jeg må bare innrømme at jeg må lære meg å eksponere riktig før jeg kan få glede av ISO-egenskapene, både på dette og andre hus. Ser fram til flere flotte bilder. Mvh Bjørn
Duy P.

Tre timer, ja huset fikk kjørt seg tenker. Bildet taler jo for dette huset og mannen som holder den i hånden.

:) duy
Duy P.

Tre timer, ja huset fikk kjørt seg tenker. Bildet taler jo for dette huset og mannen som holder den i hånden.

:) duy
Trond W.

V1 var lekkert! Selv med Canon ;-)

Trond
Marit O.

Skjønner godt du blir imponert over dette Bjørn Aksel :)
Men det koster !

Mvh

Marit
Bjørn Aksel B.

Hei og takk for kommentarer. Anders, nei det er jo ikke mulig å se utfra disse bildene, og de er jo heller ikke spesielt flotte heller, men V3(som skulle vært V2) med 10 000 iso ser man jo potensiale. Ikke mye støy å ane her, særlig med tanke på at bildefila ikke er noe behandlet.
Bjørn A
Jan Fredrik I.

Bildene er jo greie nok de, men det kommer nok langt bedre fra ditt hold senere.. Tittet litt på Tom S sitt 1DX på telttur nå i uka/helga og må si at filene så mektig imponerende ut, med god dynamikk og detaljering på uhørt høye ISO tall så det er nok bare å glede seg for dere som venter på dette verktøyet.

JFI
Bjørn Aksel B.

Hei Jan Fredrik, jo det ser ut til at jeg får et hus som jeg faller til ro med nå. Det meste (de fleste hus)er mere enn godt nok fra før også, men mine behov er høy iso, og endelig har Canon greid å følge opp. Både 5D III og DX huset er mer enn bra nok og mer enn det når det gjelder nettopp høy iso.
Bjørn A
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu