Svevende blåklokker
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_596234} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Lars Ivarson F.

regnvåt, men fager..likte komp og snitt..flotters
Heidi W.

Fint komponert og med et godt utsnitt. Liker blånyansene på klokkene, som er med god skarphet. Litt usikker på bakgrunnsfargen,, synes den stjeler litt farge fra blomstene, og muligens bedre med enda lysere, eller mye mørkere.:)
Oddmund K.

Lekkert av de "svevende" blåklokkene..skarpt og med fine farger på blomster og bakgrunn :)
mvh Oddmund
Bente R. D.

Takk for tilbakemeldingene på bildet.
Bente
Heidi N.

Her har du nydelige fargetoner, på både bakgrunn og blomst. Blir litt rart at de bare kuttes i løse lufta til venstre, ellers synes jeg dette ble fint.
Heidi
Bente R. D.

Hei Heidi. Enig i at det kan se litt rart ut at blåklokkene bare slutter i løse lufta. Her ligger de på et speil. Det er det som gir denne effekten og det var et bevisst valg jeg gjorde. Takk ellers for kommentaren.
Bente
Roar K.

Svevende blomster - med stilk er ikke helt vanlig kost. Sjøl ville jeg nok ha kutta så stilkene hadde kommet rent ut fra venstre ramme hvilket ville økt spenningen i bildet. men da hadde det jo blitt likt alle andre blomsterbilder. Nå ble det litt anderledes og ære være deg for det.
Jeg kan være enig med Heidi Westrum om at bakgrunnen stjeler litt fra blomstene. Mulig litt mer kontrast kunne gjort seg - kanskje med en ørliten fargemetting også.
Men som sådan.

Roar
Roar K.

Hva som skjedde her vet jeg ikke. Men glem de tre siste ordene.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu