"GULLBUKKEN "
ETTER MANGE DAGERS LETING OG SPANING,FANT JEG ENDELIG "DRØMMEBUKKEN.EN STOLT SEKS TAGGER!!!
Et krevende motiv som tar tid å oppspore!!Ikke ofte å "støte" på så fin bukk !!Den var meget sky.Sikret meg flere bilder.Dette var min store "drømmedag,denne tidelige juni morgen!!

Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annet.Canon 5,d Mark II Linse 400 mm D,o,i,s. + 1,4 Canon telekonvorter III Hondholdt,fotografert fra en åpning i et tett skogsholdt!!
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger82
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_594227} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
May-Brith O.

Flotte dyr og fint fanget denne her i vakre omgivelser. Det kan nesten se ut til at den er klar over at noen er i nærheten.
Berit A.

En kjempeflott bukk du har fanget her. Nydelige farger i fint miljø. Gøy når det endelig klaffer og du finner den du er på jakt etter. Kjempebra jobbet. :)
Nils Christian S.

Praktfullt foto! Det vakre dyret er flott gjengitt i fine omgivelser!!
Veldig BRA !!!

Mvh
Nils Christian
Dag Tore ..

Tusen takk til dere alle,for fine kommentarer! En fin fotosøndag til dere!!!! DAG/SV
Jostein G.

Flott dette. Endelig er sommerpelsen på plass. Litt fravendt med hodet her. God skarphet og fine farger som kryddrer bildet. Kom godt frem mot bakgrunnen og godt eksponert. Jeg ville kuttet litt i venstre siden og endel nede. Litt mye forgrunn syntes jeg.



Mvh Jostein
Ane Therese R.

flott bukk og flott bilde :))
Bjørn Aksel B.

Ført og fremst fanget i nydelige omgivelser der bukken går på en slags edge, og bakgrunnen da fremstår flott og tilbaketrukket. Blomtene og syra pynter vakkert opp. Kunne ønsket meg mere øyenkontakt med bukken, og litt mindre midtstilt., men bilde er flott det! Litt etterbehandling mangler, men den biten skal vi få orden på. God sommer videre, Dag.
mvh
Bjørn A
Dag Tore ..

Tusen takk til dere alle på "Dotten" Alle tilbakemeldinger setter jeg stor pris på. God sommer!! Og til:Bjørn Vi får jobbe videre med etterbehandlingen, når vi får tid!!! DAG
Avsluttet .

Nydelig miljøbilde av bukken! Skarpt med gode farger!

Øyvind
Dag Tore ..

Øyvind Takker for kommetaren! Ps; Var ute i dag å tittet etter "bukker" Sikret meg noen nye bilder av en seks tagger her i Eda/Vermland Hilsen DAG:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu