LEGGER UT DET SISTE BILDE JEG SIKRET MEG AV RÅEN, MED TYILLINGKALVER:
På trygg avstand fikk jeg bilde av matingen!!"Bambiene" er 4 dager gammle!!!
Helt greit bilde.Det er tatt stor utsnitt av motivet,Håndholdt,og etterbehandlet!!
Utstyr
  • Canon utstyr
  • 400 mm +1,4 convorter
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger99
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_591325} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
GEIR MAGNE S.

artig med slike situasjonsbilder der man får et innblikk i naturens gang .
Bjørn Aksel B.

Se her ja, blir spennende å se hva du kommer med av rådyrbilder utover sommeren. Har du sett noe til storbukken din da? Fin situasjon der det tekniske ikke blir på topp. Grunnen er jo at du velger å holde litt avstand til de nyfødte, og da blir det begrensninger. Flott det. Lykke til videre, og så snakkes vi nok:)
Bjørn A

Jostein G.

Jeg likte miljøet med litt farger i enga. Godt fanget av diingen her sånn. De vet nå å finne veien disse kalvene. Hadde du vært litt nærmere hadde dette blitt et blinkskudd!




Mvh Jostein
Dag Tore ..

Tusen takk til Geir og Bjørn!! Sette stor pris å få tilbakemeldinger fra dere!! ( PS:Var ute i området og sikret meg flere gode bilder av en liten sekstagger,det er også flere store bokker bare noen kilometer fra huset her i Eda. Skal jakte, mere med kamera i kvellingen!!! Ha en god fotodag!! DAG
Dag Tore ..

Jostein Takker og bukker!!!Det kommer flere bilder av en sekstagger ,fikk bra miljøbilder av bukken!! DAG
Berit A.

Jeg liker at du har avstand slik at de ikke blir skremt, og vi ser jo godt hva som foregår.
Herlig situasjon som vi ikke ser så ofte med så små kalver. Liker rådyr-bildene dine veldig godt. :))
Dag Tore ..

Hei Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!! DAG
Bjørn J.

Fin situasjon du har fanget! Selv om det ikke er teknisk på topp, er det viktigere å ikke forstyrre. Ser på akterspeilet hennes at hun ikke er urolig. Flott formidling fra deg.
Mvh Bjørn
Dag Tore ..

Bjørn!! Takker for tilbakemeldingen!! Har tilbrakt mange dager ute i rådyrmarka,mange timer bak kamera:Ser stadig nye dyr,mest store bukker! Det blir lite søvn!!!Tøft å være rådyrfotogref i disse og korte sommer mående.Legger ut noen nye bilder!!!Overraskelse????? Ha en riktig god fotohelg!!! DAG/Sverige
Avsluttet .

Flott miljø du har fanget rådyrfamilien. Bra at du har holdt avstand, og latt dyrenes ve' og vel være førsteprioritet! -Ellers var jeg i Eda og Charlottenberg på lørdag (Harry-tur). - Var strålende sommervær :-)

SES
Bjarte W.

Herlig bilde av den sultne kalven og den oppmerksomme moren. Artig å se for en som stort sett bare har fått øye på disse dyrene fra bilvinduet i forbifarten.

- Bjarte
Dag Tore ..

Tusen takk for god tilbakemeldinger.Dette setter jeg stor på på Stein/Bjarte!! Ha en riktig god helg!! DAG
Odd E. k.

Hei Dag Tore!

Flott fanget mor og barn ute på enga. Fin fotovinkel inn på kalven som ligger og dier. Nydelig blomstereng du har fanget de i, samt en flott positur inn på mor som her vender blikket noe til siden og viser seg frem. Mangler noe på skarpheten så et en-benstativ har vært tingen her. Ikke lett dette, men et flott blinkskudd her med mor og ungen. Litt mer fargemetning er ønskelig for å kunne fremme bedre den flotte blomsterenga, men skarpheten kan du ikke gjøre noe nevneverdig med, da det er noe uskarpt, men du har litt å gå på ved bruk av photoshop. Godt foreviget i et fint utsnitt Dag Tore, Stå på videre!

God sommer!


Mvh

Odd E.
Dag Tore ..

Tusen takk for meget god omtale av bilde.Setter stor pris på å, få tilbakemeldinger Håper du får tatt mange fine dyrebilder i sommer! DAG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu