Hvem er du for en raring?
Et møte mellom dykker og blåflekket rokke i Rødehavet.
Utstyr
  • F90x
  • 20 mm
  • Brennvidde20mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeFuji Velvia
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger157
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5913} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Dan E.

Jeg kan ikke noe for det, men jeg synes bildet er flott! Fint med fisken og dykkeren i hvert sitt hjørne.
Geir Joar H.

Som vanlig fra din side - nydelig fargebruk!!!!
Marius S.

Meget fine farger og i tillegg veldig skarpt, noe som må være vanskelig å få til under vann? Flott bilde.
Ann F.

Ditt beste bilde av dykker og fisk så langt.
Mvh Ann
Avsluttet .

Hm, faktisk så synes jeg dette bildet er en av de svakere du har vist her så langt - misforstå meg rett, men de andre bildene dine er bare SÅ bra. Jeg synes ikke det ser ut som et MØTE med dykkeren og Mr. blue-spotted stingray, men heller en jakt. Hadde stingrayen svømt den andre veien så hadde det vært en annen historie.
Teknisk er bildet som vanlig meget bra, bortsett fra at jeg kanskje ville ha dempet noe av lyset på korallene like over fisken.

Ps: hvorfor gjekker dykkeren finger'n til fotografen ;-)
Erling S.

Dykkeren viser fingeren fordi den blåflekket skata er på vei til å ta av (flykte). Enig med DABL at det hadde vært mer gunstig med skata den andre veien - men naturen er ikke alltid så samarbeidsvillig.
Kjetil J.

Kjempefint bilde. Har følelse av å ha sett det før på forsiden av ''Skin Diver'', eller får jeg se det der?
Om jeg skulle ønske noe var det at du hadde flyttet utsnittet litt til venstre slik at det ble litt mere rom framom rokka og litt mindre bak dykkeren.
Er dette bildet tatt med bare en høy blits? Har selv fått bra belysning i tilsvarende situasjon (uten dykker) med blits godt under og litt bak kameraet og latt dagslyset gjøre det meste på toppen av korallene.
Avsluttet .

Väldigt snyggt med alla färggranna ting..jag grunnar på en sak..undervattensbilder verkar genomgående ha en väldigt fin skärpa och kontrast..en tillfällighet eller?..
mvh/Gunte..
Erling S.

Til KJ: Bildet er tatt med kun en høy blits som du skriver. Dette gjør jeg på mer enn 90% av mine vidvinkelbilder. Ellers kan det ofte være en fordel å ta av blitsen og sende lyset ett bestemt sted, f.eks. her litt nedenfra fra venste for å få lys inn i maska til dykkeren slik at ansiktet ville vist.
Til GH: Ofte tas undervannsbilder (som dette) med ekstreme vidvinkler slik at vannmengden blir minst mulig. Vann er undervannsfotografens skrekk, og jo mere vann, dess mindre farger og mer partikler mellom kamera og motiv. Likeledes ved portretter av fisk osv. bruker jeg ofte 28 mm vidvinkel for å få minst mulig vann. Problemet er å komme nær nok - og nattdykk er ofte eneste løsningen. Men da finnes ikke noe naturlig lys. Mange hensyn å ta som man ikke trenger å tenke på på land.
Frøydis A.

Å,dette var bra!! Den som kunne ta undervannsbilder!! Men må vel først tørre å ha hodet under vann uten å begynne å hyperventilere..... :) Men bilder som dette er nesten grunn god nok til å bryte den ''grensen''.. Undervannsbildene dine blir utrolig klare og fine! Kom med flere av dem!! (en av mine foreløbig eneste muligheter til å se verden under vann....)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu