Bebyggelse, Snåsa. Flere bilder på http://www.haagensenfoto.no
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger160
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_590936} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Hanne Christine B.

Flott bilde :)

Hanne
Roy Arne K.

Et par nye vinduer og ett strøk Drygolin - da blir det som nytt.
Fin dokumentasjon dette.

RAK-foto
Liv F. D.

Øde og forlatt, men kjempeinteressant likevel. Her er det nok ikke fritt for uhuuu tenker jeg.
Fint fokusert og levert! Liker linjeføringen her, skogen som skærer en linje diagonalt gjnnom "spøkelseshuset". Tror faktisk at det kommer energier ut fra huset. All snøen er jo smeltet rundt.... :)) Merksnodig.

mvh
Liv ")
Fred S.

Jeg liker gamle hus, og dette er helt ok, men lyset spiller ikke helt på lag, flatt som det er. Dermed mangler det litt av den mystiske stemningen som bær være med til slike "antikviteter".
Det ER noe kjent med huset, det ligner et jeg selv har stukket oppom får å fotografere. Det ligger imidlertid i Lierne kommune, et stykke nord for Nordli sentrum. Er du sikker på at dette er fra Snåsa ?

vh Fred s
Håkon Ø.

Dette ble et knall bilde, med fine kontraster til det hvite, et staslig hus en gang i tiden, nå einer det seg nok best som modell for fotografer, noe du har vist på en fremdragende måte.
Thorbjørn R.

Takk for kommentarene!

Dette er et stykke forbi Nordli sentrum, men jeg mener da bestemt at det var på vei sørover - etter at vi hadde passert Nordli - og at Snåsavannet lå på nedsiden..

Men det kan selvsagt være at jeg husker feil.

På kartet på flickr har jeg merket av hvor jeg tror det var:

http://www.flickr.com/photos/35187935@N08/7287222936/




Fred S.

Hei: Har kikket på kartet på Flickr der du har plassert huset; den veistrekningen, altså E 6 langs Snåsavatnet, kjenner jeg så godt at jeg med sikkerhet kan si at huset på bildet ikke ligger der; det er bratte , skogkledde flåg hele veien, og ingen bebyggelse. Dermed havner vi nok i Nordli. Ikke umulig at det ligger sør for Nordli sentrum, for på venstre siden av veien der ligger det også et stort vann.
Artig å kikke innom Flickr; forresten, kommentarene jeg leste der sier meg at det er lite å hente på den siten; koserosen tar til og med luven fra dotten...

vh fred s
Thorbjørn R.

Ok, da er det nok det vannet jeg tenker på. Flott med oppklaring :-)

Et spennende hus, ja. Jeg har også tatt bilder inn vinduene.

Thorbjørn
Marit O.

Huse står i fin kontrast til snøen,henger med oppi at det er et ganske stort parti rundt huse,fra den ene husveggen og rundt til den andre hjørnet som er helt bart.Det skapte litt spenning i bilde Thorbjørn !

Mvh

Marit
Hanna M.

Elsker slike gamle forlatte hus, som fotomodel altså. Det hadde jo vært bedre med folk i husan i det langstrakte Norge. Gråfargen med de røde vinduene og dørene kommer godt fram i det hvite landskapet rundt. Likte også samlingen av tønnene som ligger foran som jeg forundrer meg over. Den store himmelen over gjør landskapet mer åpen og luftigere, har sikkert fungert med mindre himmel også.
Carsten W.

Det er lenge iden dette ble nymalt;)
Stemmningen kommer god frem. Far vi se bildene du tok gjennom vinduet også en dag?
ketil o.

Kjenner igjen huset. Vel dokumentert.
Forresten ikke rart du er litt desorientert,Thorbjørn. Du var jo knapt våken på bilturen Værnes-Lierne-retur :)

ketil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu