Oasen 2
Bildet er tatt tidelig om dagen på en grå tirsdag så fargene var som de var;)
Duene satt foran leveringsporten av Bjølsenmøllen og spiste resten av siste ladningen korn som ble levert.

V2 ligger jeg bare ut for å forklare hvor de var. Porten ligger rett bakk traffikkskilten til høyre av graffitien.
Jeg gar forbi møllen hver dag på veien til jobb. Og gleder meg at dette er mulig: en så matrelatert storbedrift midt i byen i en omrade som er svært etterspurt av eidedomsmeglere.
I hamburg, min hjemmeby, hadde møllen vært flyttet til bykanten lenge siden for å skaffe plass for noe fancy leiligheter til...;)

  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-05-15 18:58:54
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_588773} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jan G.

Det er ikke noe å si på fargemetningen i dette bildet. I fin og gjenkjennelig stil bygger du opp bildet på geometriske grunnformer og stramme linjer, for å bryte det hele med i dette tilfellet duer. Fint lys på duene som gir dem form og volum.
Mvh Jan
Bjarte W.

Ja, de lever vel herrens glade dager, de duene som holder til i nærheten av en mølle. Liker kompen med duene i bunn. Den fargerike porten liver fint opp.

- Bjarte
Lars Ivarson F.

to heilt ulike, men for meg er det originalen som er urbant rå..flotters
Øyvind L.

En fin situasjon du har fanget her, Carsten. Likte godt at du har tatt med hjørnet på porten, det gjør mye med perspektivet. Jeg ble nysgjerrig på det lille skiltet på porten, og i denne sammenhengen blir det virkelig en "Mega door". Tenk om disse fikk slippe inn der...!! Fin komposisjon og en god fortelling som nok mange passerer uten videre ettertanke :)
Mvh Øyvind
Lisbeth S.

Ble et stilig komponert bilde med sterke farger, duene lager liv og man blir nysgjerrig på hva som står på skilte, måtte bare finne det ut, ser ut som det er innkjøring forbudt for lastebilder, regner med at det er en garasjeport, uansett et fint gatefoto.
mvh Lisbeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu