Leopard i tre anno 2004
Denne leoparden i tre har vært på besøk her tidligere, men da i andre eksponeringer. Dette bildet fra Namibia i oktober 2004 er tatt for frihånd sittende på et overbygg på en jeep laget for at man skulle komme høyere opp og få bedre oversikt. Bildet er tatt med mitt første digitale speilreflex, en Canon 300D og dette var min første tur med det kameraet. Redigeringskunnskapene i etterkant var også minimale så her har jeg forsøkt å pynte litt på feilene som ble gjort første gang for snart 8 år siden. Originalen ekstisterer ikke lenger hvilket jo gjør det litt mer problematisk når man må redigere fra en tidligere redigering som var langt fra perfekt.
Bildets svakheter kjenner jeg jo allerede, men mottar gjerne råd om hvordan jeg kan få det enda bedre.
Noe exif får jeg ikke ut på dette.

Til sammenlikning ligger det en serie på 11 bilder med den gamle redigeringen her

http://www.pbase.com/kneppen/the_leopard_is_coming_namibia
Utstyr
  • Canon 300
  • CANON EF75-300MM F/4-5.6 IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_588729} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Kirsten H.

Et vakkert skue, dette kattedyret er noe av det mest fotogene som finnes. Ikke rart at pelsen er ettertraktet. Fin positur, flott fanget dette, Roar!
mvh Kirsten
Olav Bjarte K.

300D var innfallsporten til den litt mer seriøse digitale fotograferingen for mange amatører, og for mange som hadde Canon-utstyr fra tidligere.

Dyret er fotografert i ett for den vanlig sted, men vi beskuere er mer vandt til å se det slumrende - eller snikende inn på et bytte.

Det er tegningene på leoparden som slår mot meg først, dernest at den er midt i et måltid.

Vennlig hilsen.
Terje M.

Flott bilde av et nydelig dyr i sitt rette element. Vet ikke hva du kan gjøre bedre med dette, synes det var flott.

Mvh
TerjeM
Kyrre S.

Flott bilde og en nydelig ramme.Tror jeg ville hatt litt mere luft forran..Bra!!
Frode H.

Flotte bilder av situasjoner som må ha vært fine opplevelser! Selv synes jeg bilde "114" i linken din er best. Her får du mer av omgivelsene med og positur og komposisjonen ellers er meget god. Skulle gjerne opplevd det samme! Bra fanget!
Berit A.

Liker disse spennende bildene dine av leoparden. De har fine farger, flotte detaljer og i sitt rette element. Flott positur der den står og spiser. :))
Bjarte W.

Ja, her er det biff på menyen, ser jeg. Liker lys og farger. Synes det er velig likt ditt bilde nr. 648082 som du har vist tidligere...

- Bjarte
Trygve B.

Jeg synes også at bildet er bra. Jeg har ikke forslag til forbedringer. Bildet har mye spenning i seg. Lyset er noe hardt, men det henger nå sammen med de sydlige breddegrader. Skarpt og fint er det også. For en amatør som meg, så synes nå jeg at bildet er meget bra. mvh Trygve
Jan G.

For meg virker det som at redigeringen på redigeringen er blitt riktig bra. Bildet virker nesten som 3D. Jeg har ikke noe å bidra med for å gjøre dette bildet "bedre". Bildets fortelling er det viktigste for meg.
Mvh Jan
Frode L.

Hei Roar.

Henger meg på Jan G. sin kommentar...
Et flott bilde av det flotte villdyret.

Frode.
Lars Ivarson F.

og eg heng meg på frode..flotters
Roar K.

Takker så mye for kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu