Memurudalen - august 2003
Et første-bilde fra meg for å se hva slags kritikk jeg får.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-08-25 13:50:26
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Tokina 20-35mm
  • Brennvidde25mm
  • Blender-
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger496
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_58699} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .

Velkommen!
Synes naturen er vakker. Stille og rolig stemning, men samtidig majestetisk på et vis. Stilig at bare deler av motivet er i solskinn. Fin dybde :)
mvh, Linn
Inger-Lise S.

Et fint bilde,men synd dalen innover er så mørk..Den synes da...Kanskje de virkelig flotte skyene over dalen har skylda.:-) mvh Inger-Lise
Frank W. G.

Velkommen!!
For det første kunne du kanskje presangtert bildet i en noe større utgave. Ellers syns jeg bildet formidler en fin stemning. Liker også lyset i bildet.
Stå på videre!!

Frank
Avsluttet .

Ikke noe å frykte med denne type bilder. Et meget vakkert og stemningsfullt naturbilde med flotte dramatiske skyer. BRA JOMMA - og velkommen

mvh

Tom B.
Dag H B.

Takker og bukker. For å ta alt under ett:
- Skulle gjerne lagt ut et større bilde, men ønsket å følge ''skikk og bruk'' som jeg leste et sted - og der stod det at man ikke burde legge ut bredere bilder enn 600 px. Originalen er på over 3.000 ;-)
- Jeg er en stor tilhenger av manipulering av digitale bilder og gjør det som regel (levels, metning etc.). For en gangs skyld synes jeg at jeg ikke trengte å gjøre noe bortsett fra å croppe bort min egen skygge.
- Bred, sort ramme som jeg får opp i min browser er ikke helt optimalt for dette bildet. Skulle heller ha laget en tynn ramme og lagt bildet ut uten ''foto.no-generert'' ramme.
- Joda, fjellene er nok mørke - men jeg synes det ''gir'' mere til forgrunnen at detaljene på fjellene ikke er så framtredende og jeg synes det ble mere dramatisk av dette. Bildet ble tatt på et tidspunkt da sola holdt på å forsvinne bak en stor sky - 5 minutter etterpå var det nesten helt mørkt i dalen.

Takk for kommentarer hittil!

DagH
Marit E.

Fint lys og stemning i bildet ditt! Velkommen til Foto.no.
Hilsen Marit
Lars Erik N.

Flott dette, men du kan trygt gjøre bildet større. Opptil 1024 px. i bredde. På slike bilder som dette så gjør det en hel del.

Mvh
Lars
Åshild M.

Likte dette VELDIG godt... Er enig i at de mørke fjellene skal være slik. Det minner meg om noe eventyrlig... Hva lurer i skygene?? Blir liksom dratt inn i dem, forlokkende på en måtte... Kunne passet godt inn i en film i samme sjanger som Ringenes Herre... Stå på!
Dag H B.

Ringenes Herre-assosiasjonene var nok på sin plass. Litt lenger opp i dalen er det svært så mye stein og rester etter istiden. Tenkte nok i den retningen, ja!
Tore U.

Flott bilde med fin stemning. Enig i at det kunne vært vist i maks størrelse.
mvh Tore
Jóhann Á.

Hei Dag og velkommen!
Et glimrende bilde som kun lider for formatet. Med større ''lovlig'' format, hadde det blitt noe helt annet. De mørke områdene innholder detaljer som da ville visest på helt annen måte. Legg ut ny og større versjon for å se! Ellers så er jo lyset og skiftingen helt flott og jeg liker godt måten du har valgt og brukt utsnittet på. Bra!!
Dag H B.

Da ligger neste versjon ute :-D
Svein B.

Hei, og velkommen, Dag! Fint bilde med god dybde, og flott perspektiv. Liker også den litt ''dystre'' stemningen som råder i bildet/lyset. Det gjorde seg å få litt størrelse på bildet. Detaljene innover i bildet kommer litt bedre frem da.

mvh
Svein B
Dag H B.

Takk, Svein! Jobber med de neste bildene nå - blod på tann...
Avsluttet .

Presangtasjonen/presentasjonen bærer preg av dårlig dynamikk et eller annet sted i din prosess. Skyggene i fjellene blir for dunkle. Motivet trenger et interessepunkt. Det blir rett og slett for flatt. Ser fram til flere gode motiver fra deg !

Mvh Åsm.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu