Rhododendron III
27. april 2012
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Nikkor 60 mm micro
  • Brennvidde60mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetC-PL filter
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_585871} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Solvår B.

Du er god på vanskelige blomstermotiv. Nærbilde av rhododendron kan lett bli rotete. Du mestrer det! Skarpt der det skal være. Flott lys.
: ) Solvår
Kirsten H.

Jeg håper mine fremdeles er i blomst når jeg kommer tilbake til Norge om to uker. Dette er en så vakker blomst, men som Solvår sier, vanskelig å få gode bilder av. Dette er i øverste klasse.
mvh Kirsten
Carsten W.

Blomsten hopper jo nesten ut av skjermen.
Jeg elsker Rothodendron og hvis du er i Hamburg rund Mai en gang må du besøke Olsdorf-gravlunden. Den er gigantisk og fullt av denne planter.
Harald N.

Flott bilete av rhododendron dette Jan. Fint plassert i ruta og med gode fargar.

Mvh Harald
Roar K.

Dette kunne like gjerne vært tatt i Goa der slike busker med nøyaktig samme farge blir brukt til å dekke høye murer rundt eiendommene.
Fint lys og god dybde her. Hovedfokus bringer ut gode detaljer i kronbladenes nervetrådr. Skarpheten sitter bedre innover i bildet enn i front uten at det virker negativt da ørlite sløret i front så absolutt gjør seg her.

Roar
Berit A.

En skjønn blomst og et flott bilde. Nydelige farger og jeg likte at du har tatt bilde litt rett på. Dette ble flott. :))
Sissel Elisabeth H.

Fin blomst med god skarphet og fin farge. Fint med de grønne bladene som leder oss inn mot midten til blomsten. Passende format.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Håkon Ø.

Tett og fin beskjæring, der fargene sitter som et skudd, liker bladene som ligger på rekke og rad rundt blomsten, som blir borte i sort. Et blomsterbilde med høy kvalitet.
Lars Ivarson F.

samd med dei samde..dette kom du fint ifrå..flotters
Lars Morten B.

Flott rhododendron-blomst dette. Fin fargekomp og snitt. Litt kornete på de grønne bladene nede men ikke sånn at det er skjemmende. Flott arbeid!

Mvh,

Lars M
Lisbeth S.

Nydelig blomst i fine farger og lys, ikke lett å ta bilde av denne, men syntes du fikk et passende bra utsnitt, fint med bladene i nedre bildekant og den mørke bakgrunnen, vakker skue.
mvh Lisbeth
Sissel Kleivdal H.

Nydelig komposisjon,skarphet og lys. Et vakkert bilde med et meget godt utsnitt!

Mvh
Sissel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu