Kjærlighetserklæring fra naturen
En strålende kveldsstund ved havet, plutselig kom dette hjertet til meg....
Liker bildet. Kan godt være at tang og tare skulle vært redigert bort, men det var dette bildet som presenterte seg for meg.
Bildet inngår i albumet Speilinger - Øver meg på å fotografere "ting og tang" som speiles i vann...
Utstyr
  • Canon EOS 550D
  • Tamron 18-270mm F/3.5-6.3
  • Brennvidde246mmmm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger70
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_585570} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Aleksander H.

Kjempefint bide. Hvis jeg skulle være veldig pirkete, så ser det ut som om steinen er litt uskarp. Kan hende jeg ser feil, men ellers et VELDIG flott bilde! Misunner deg dette.

Fotohilsen

Aleksander :)
Hilde Bredal S.

Takker- er glad for dette bildet. Er enig at steinen er noe uskarp. Jeg øver meg, er nettopp begynt å fotografere så jeg vet faktisk ikke hvordan jeg skal redigere for å få det skarpere (må ta et kurs på det og....).
Lise R.

Kult bilde!
Passet godt med det rosaskjæret rundet hjertet!
Er nok enig i at tang og tare burde vært redigert bort:-))
Torgeir M.

Et hjerte eller en hval som er oppe og lufter seg?:) Flott motiv, litt bedre skarphet neste gang så blir det enda bedre.


Mvh Torgeir M
Hilde Bredal S.

Kjekt med tilbakemeldinger :). Tror nok denne stenen kommer til å bli oppsøkt igjen- kanskje jeg er heldig å få lignende bilder der jeg kan ha fokus på skarpheten.
Tor A.

Ja noen ganger så må man tilbake og forsøke på nytt :) Jeg også likte bilde ditt. Så ut som en blåhval som kom opp av vannet første gang jeg så dette. Bra!!

Mvh Tor
tom frode a.

hei detter er et fint motiv men det virker som om fokuset ligger fremkant av steinen for speil bildet er ganske klart. nå vet du hvor du finner ett fin motiv så prøv igjen så blir det helt topp. stå på videre. mvh tom frode
Hilde Bredal S.

Takk, jeg er enig med deg i at fokuset nok ligger i fremkant. Jeg er ganske sikker på at denne steinen kommer til å bli oppsøkt gang på gang. Har gått denne løypa mange ganger men jeg har aldri "sett" steinen før.
Camilla A.

Herlig bilde;-) godt sett og fanget! Et blått hjerte i rosa lys, det er alltids håp for de blåhjertede:-)

Synes tang/tare rundt stenen er helt OK, ville heller ta bort kvisten? helt til venstre i biled... men det er en smaksak:-)

MVh Camilla
Hilde Bredal S.

Tusen takk alle dere. Det er veldig motiverende å få tilbakemeldinger på hva jeg kan gjøre for å få enda bedre fotografier.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu