MØTE MED PRAKTBUKKEN I SNØVÆRET!!
Påsken i år har variert mye,fra regn til sludd og 12 blå om natten!!Her i Eda Kummune(Sverige) Denne bukken oppdaget jeg i det jeg var i ferd med å krysse en åpning i den tette skogen Det var lett snøvær i luften.Råbukken stod stille noen minutter,kastet et blikk mot meg!! Det ble noen bilder av den fine bukken.,før den ruslet av gårde. Ps.Det er tatt stort utsnitt av dyret.Kvaliteten på bildene er meget bra med fullformat.Her benyttet jeg 5,d mark 11 og 400 mm do - is + den nye 1,4 convorten.Har også sikret meg 2,+ fra Canon.Er meget godt fornøyd med begge to!!!
Håndholdt med enbent stativ Canon eos 5 d Mark 11 + Den allernyeste 1,4 convorten Linse 400 d o is - iso 800.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger134
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_582974} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Svein O.

Det må være godkjent av bukken i sønværet det der Dag Tore. Kanskje forsøkt å croppe vekk stolpen i høyre bildekant og litt nede. Stå på videre. Flotte bilder du leverer.
Dag Tore ..

Tusen takk Svein.Ønsker deg fin fotodag!!! DAG/SV,
Tor A.

Bra kontakt med modellen hehe. Liker det jeg ser her, enig med svein ang. crop.

Tor
Jostein G.

Flott med bilde ifra en snøværsdag. Ble bra i forhold til at det er croppet endel som du sier i teksten. Ser ut til å være dårlig lys, men bildet er bra....så den linsa (400mm) må være lyssterk.
Likte nysnøen på marka og i luften... gav stemning.
Snøfnuggene kom godt frem til den mørke bakgrunnen. Praktbukk dette ja...en flott modell! Bra fanget!


Mvh Jostein
Thore R.

Ut ifra forutsetningene du nevner så ble jo dette riktig bra.Grei komp. Eneste og pirke på er den duse skyggen nede ved benene.
Dag Tore ..

Tusen takk til dere begge. Skal ta en liten titt på bilde og se om det kan bli noe bedere. DAG
Jan-Wilford A.

Syntes vel egentlig at stolpen skaper en viss balanse I bildet. Er i hvert fall ikke i veien for meg. Er egentlig ikke for å fjerne for mange elementer fra et bilde, når de naturlig hører med der.

Glimrende fanget og fin komp. for et øyeblikksbilde som dette.
Asle B.

Flott bilde av bukken!. Ekstra fint med snøværet. Er nok enig med Svein ang copping, men ellers et knallbilde!

Mvh
Asle
Dag Tore ..

Hei Jan Wilford Tusen takk for fin tilbakemelding. Jeg har vurdret bilde,Og det blir som det er.Personlig mener jeg at dette er et godt og sjeldent rådyr bilde i snøvør.På denne tiden er bukkene noe var.Om ikke lenge feier de geviret for å markere sine områder.Jeg har registrert mange nye bukker i det område jeg ferdes i . Går en spennende til i møte her i Vermland!!DAG T SILSETH
Kim H.

Hej Tore,

Smukt billede af den stærke råbuk i bast.
Ville nok beskære lidt tættere i højre side, så stubben forsvinder.

Den er en mærkelig sløret plet imellem dyrets ben - ved du hvad det skyldes ?

/Kim
Leidulf K.

Hei Dag Tore.

Du får godkjendt for denne. Selv om bilde ble brukbart så var nok opplevelsen større. Fin skarphet og flott positur. Jeg ville og ha valgt å fjerne stokken. Flott bukk i naturlig miljø.
Ønsker deg lykke til i de svenske skogene. Håper du er heldigere med været neste gang.

Lykke til Dag Tore.

MVH,
Leidulf.
Dag Tore ..

Hei Til dere alle. Tusen takk for all ros,dette setter jeg stor pris på.Mange der er også dyktige naturfotografer,med lang erfaring med digitalfotografering.Dette er meget bra,og at vi kan dele erfaringer, her er jo bra bra. Dette bilde blir stilt ut på en stor salgsutstilling i Vermland.Det blir snakk om 20/30 bilder.De fleste bldene, blir kopiert fra råfil.De blir behandlet av ,proffe fagfolk i Arvika. Mange av bildene er allrede laget og rammet inn.Jeg har allrede 20 bilder på lager.Takker for gode råd og tips !!!!Ser frem til en fin og vårm vår her i Vermland
Dag Tore ..

Beklager at det ble stokket med bokstavene i innlegge over Hilsen DAG
Avsluttet .

Flott bilde av bukken i snøværet. Stolpen er nevnt.

Espen
Børge W.

Flott av bukken dette Dag Tore! Og for en høyde på geviret! Tyder på at den har hatt en bra vinter. Ikke mye å sette fingeren på her og den nevnte stokken og skyggen ved beina synes jeg personlig ikke gjør noe. Skulle bare mangle om det ikke hang en kvist på skeiva på et bilde av et dyr i skogen!
Dag Tore ..

Hei Børge Takker for god tilbakemelding Ps: Jeg kommer til å fjerne stokken og fikse litt på bilde.Dette blir utført før rådyrbilde blir stilt ut,. på fotoutstillingen til sommeren!!! DAG
Torbjørn P.

Staselig bukk i herlig snødriv. Litt av en rådyrsamling du har!
Dag Tore ..

Hei Takker for god tilbalemelding DAG
Bjørn J.

Litt av en staselig bukk du har funnet her! Godt gjengitt under vanskelige forhold. Blir artig å følge deg og denne utover forsommeren! Takk for en hyggelig fotoseanse ved Østensjøvannet idag!
Mvh Bjørn
Dag Tore ..

Hei Takker for en fin kommentar! DAG
Nils Henning A.

Nok et bra bilde fra deg Dag Tore. Et bilde med optimal stemning.

Nils Henning
Dag Tore ..

Hei Nils, Tusen takk!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu