Kunstnerisk syn på Kvaløya
Jeg jobber for tiden med et kunstprosjekt der jeg ønsker å forenkle og delvis stilisere fjell og fjellprofiler. Her har jeg laget et forslag fra fjellene på Kvaløya. Ønsker ærlige tilbakemeldinger på både format og uttrykk.
Bildet inngår i albumet Fjellprofiler - Bildene viser ulike fjellprofiler forenklet og gjengitt i kun svart og hvitt.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-04-09 17:40:07
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_582829} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Hei! Jeg synes fjellene ville blitt mer interessante uten trærne i forgrunnen! Du kunne kanskje kuttet bort noe av buskaset? Ellers synes jeg bildene er fine.
Hilsen Sigrid
Bente R. D.
Takk for innspill. Jeg skjønner hva du mener. I dette tilfellet har jeg bevisst valgt en todeling av bildet. De fleste fjell jeg fotograferer er ganske "rene". Her vil jeg ha fram det tette krattet man ofte må brøyte seg gjennom i nord før man kan gi seg i kast med selve fjellet. Derfor er buskaset med denne gang.
mvh Bente
Olav Ø.
Fint bilde, med flott etterbehandling.

mvh. olav
Thorbjørn R.
Buskaset er forsåvidt OK, men litt for dominerende her. Ellers spennende og fint!
Ivan H.
Buskene i forgrunnen sjuler litt av fjellene, og det gjør bildet spennende. Litt usikker på filteret/effekten som er lagt på, da det minner meg om en enkel effekt i photoshop.

Komposisjonen er spennende, der du gjemmer/pakker inn hovedmotivet.
Bente R. D.
Takk til alle for kommentarene. Det er greit å få noen innspill underveis for å se om man er "helt på jordet" med det man holder på. Ut i fra forslagene jeg har fått, vil jeg jobbe videre både med disse og andre liknende motiv og se hvilke uttrykk som passer best.
Bente
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu