Hilsen fra Tyskland
Det må forklares:
Jeg var i Tyskland i påsken og på veien dit i flyet jeg fikk en "Aftenposten" med en en artikel om hva er "typisk tysk".
Jeg tok avisen med meg og familien min hadde masse moro med den fordi den handlet stortsett om velkjente kliskéer.

Til slutt ungene mine og jeg begynnte å diskutere hvordan å lage et bilde med noe som er ofte å se i Tyskland men ikke i Norge. Det var ikke så lett uten å havne i kliskéer selv.
Men i går mens vi var ut med hundene sønnen min pekte på horisonten: "Se, pappa! Det er er faktisk ikke så ofte å se i Norge!"
Jeg syns han hadde rett.

Og hvis dere undrer litt nå: huset mitt star i Niedersachsen, en del av Tyskland litt av fra vanlige besøkerens veier. Der er faktisk ikke så mye å se. Masse gårdsbruk, hester, småbyer og hus laget av rød murstein...
...og rette horisonter;)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_582737} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Trygve B.

Enkelt, vakkert, stilig og rent. Slike bilder gjør seg godt. Godt sett dette. Ja, det kan være rett. I Norge har vi mer kupert terreng. Derfor ser vi nok dette ikke så ofte. Danmark og også Tyskland er det nok mer vanlig. Der finnes de store flate vidder. Ha en fin dag. Mvh Trygve
Solvår B.

Et behagelig bilde med rene linjer. Nydelig høy himmel med fine skyer. Takk for titten!
Vi kunne kanskje ha sett noe lignende på Jæren, men der ville bjørkene vært skeive pga vinden, og så hadde det nok vært en steingard.
: ) Solvår
Harald N.

Enkelt og fint formidla. Intressant teks til.

Mvh Harald
Kirsten H.

Jeg elsker dette åpne landskapet. Ulempen er at det blåser hele tiden, eller er det også en klisje?
Mer kontrast og fargemetning kunne gjort seg, men ellers et velkomponert bilde, Carsten.
mvh Kirsten
Inger Anne Maritsdotter V.

Du formidler en interessant historie i din undertekst med et naturbilde der naturen kanskje er noe mer "strigla" enn i ville vakre Norge, bortsett fra i byene finnes det kanskje(sikkert) slike syn i parker etc......
Uansett et malerisk og vakkert syn.

Inger Anne
Håkon Ø.

Et nydelig og annerledes bilde fra deg Carsten, du mestrer mer enn gatefotografi. syntes du også har mange gode poeng i underteksten din, vi mennesker vi setter alt i bås, ofte ut fra våre egne opplevelser, dette blir jo helt galt.
Ha en fin søndag
Bjarte W.

Rette horisonter er vel ikke så veldig vanlig på Vestlandet i alle fall. Ikke blå, lettskyet himmel heller, for den saks skyld. Godt sett (av din sønn c",)
Synes også de husene av rød murstein høres interessante ut. Kanskje det blir noen bilder av dem ved en senere anledning(?).

- Bjarte
Olav Bjarte K.

Takk for hilsen, med flatlandsbjørk og det hele! Fint og lett bilde, men litt synd at du har kuttet bjørka til venstre...

Vennlig hilsen.
Per Ove H.

Du har rett - dette ser man ikke så mye av i Norge. Ikke helt orden/symmetri blant trærne så de lever ikke helt opp til klisjene :).

Mvh
POH
Thorbjørn R.

Avslutningen i venstrekant er ikke helt optimal. Ellers lekre linjer og behagelig, duse fargetoner.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu