Pote avtrykk???
Bildet inngår i albumet Abstrakt -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-03-29 12:22:31
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus E1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_580926} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tommy J.

Om dette er pote avtrykk kjære, så kan det vær at vi må tilbring påska på flukt... Mine skumle misstanke om invasjon underbygges stadig vekk ;)

Flott natur abstrakt! farger og fokus me like!

mvh Yurs truly
Solvår B.

Oiiii...Hva slags uhyre har satt disse avrtykkene? Flott sett.
Jeg liker din abstraksjon, men ville gjerne hatt med hele sirklene. Bittelitt mer luft oppe og nede, hadde gjort susen.
: ) Solvår
Roar K.

Ser øyensynlig ut som et poteavtrykk fra et gaddig vesen. Det koboltblå minner litt om blå smaragder så kanskje kommer de fra en planet med fint smykkemateriale som f.eks. indiske Kashmir der jeg som steinsamler sitter med noglen steiner fra.
Den grønnaktige turkisen rundt kan minne litt om smykkestenen turkis med litt grønnskjær som ofte kommer fra Afganistan, men også kan være turkis som har mistet originalfargen etter oksidering. Hvem vet - kanskje har de disse UFO-vesenene vært en tur i Afganistan først og funnet ut at det var litt for mye pang pang der og heller dratt til fredlige lille Norge.

Roar
Camilla A.

Hmmm, ja Solvår, det skulle jeg tenkt på da jeg tok bilde.... får se om avtrykket fortsatt er der når jeg passerer der neste gang...
Du skal se Roar at dette dreier seg om vesner av uant karakter,om avtrykkene deres minner om smaragder og turkis så er jeg spent på hva de kommer til å fylle påskehøytiden med:-)
Kanskje best vi rømmer landet. Kjære... Midøstens energier her hjemme kan bli litt mye i påsken...

LOL ;-)
Lisbeth S.

Artig og stilig abstraksjon, poteavtrykket må være en dinosaur, liker fargevalget, enig med Solvår at hele ringen burde vært med.
mvh Lisbeth
Camilla A.

Ja, du kan være inne på noe der Lisbeth, kanskje det er en tilbakekomst av arten som er i gjære :-) Jeg fant et bilde fra en annen vinkel hvor sirklene kommmer bedre fram, men avtrykket blir litt "sammentrykt" kanskje?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu