I RÅDYRSKOGEN!!
PÅ VARME DAGER SØKER RÅDYRENE INN I SKOGSOMRÅDENE:HER FINNER DE ROEN OG GODT MED MAT !! GODT GJEMT BAK NOEN HØYBALLER,SIKRET JEG MEG NOEN FINE BILDER AV BUKKENE!!
Godt kvalitetsbilde av bukkene!!Tatt i Vermland for noen dager siden!!!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger124
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_580665} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
GEIR MAGNE S.

flott av de to bukkene, skarpt og fint.. litt synd med strået foran den fremste bukken..
Dag Tore ..

Hei Geir.Takk for tilbakemeldingen.Denne gangen mener jeg at bilde holder en høy vanskligsgrad. Jeg ventet i mange timer med å få dette opptaket,noen kvister gotar jeg denne gangen. Ha en god fotodag.....Hilsen DAG T SILSETH
Adrian Dyrhaug G.

Fint bilde av rådyrene i vårskogen!
Flott dette!

mvh Adrian Grande
GEIR MAGNE S.

Ja, bildet HAR høy kvalitet....
Berit A.

Skarpe og flotte bilder av bukkene. Fine farger og fint i sitt rette miljø. :)
Bjørn Aksel B.

Hei Dag Tore, ja skal si du har masse møter med den flotte bukken. Morsomt å se om du finner han når horna "skrelles" og sommerpelsen titter frem. Er nok sjef så det holder i sin krets denne. Lange flotte horn. Gleder meg til å følge deg utover sommeren for å se hva du disker opp med av bukkebilder.
Bra jobba.
Bjørn A
Dag Tore ..

Hei Bjørn Tusen takk for fin tilbakemelding. Jeg er heldig som bor i et rikt og godt område i Vermland for rådyr og elg.Går en tøff tid i møte for en naturfotograf.Håper å få fotografert praktbukken alle drømmer om.Her er det bar å stå på og satse på kvalitesbilde .Ha en god kveld!! DAG T Silseth
Dag Tore ..

Hei til Geir og Berit. Tusen takk for tilbakemeldingen. Ha riktige gode fotodager i det fine vår været......DAG
Odd Chr. K.

Artig å se de i delvis skogsmiljø - hever bildet det. Solid storbukk!
Odd C.
Trond W.

Pent av rådyra dette!

Trond
Jostein G.

Føler nærheten av rådyrene her. Bildet ble ganske rådyrintimt om jeg kan si det sånn. God skarphet i pelsen her. Komposisjonsmessig noe uryddig for å pirke. Kunne likt noen små marginer til bildets fordel her, som at den bak hadde kommet bedre frem og at hodet på den fremste hadde kommet bedre frem mot bakgrunn og i forhold til greiner i front. Rådyrene kommer for trangt ut av det i forhold til den massive stammen i høyre siden. Den tørre smågrana rett bak fremste bukken, sjenerer der den stjeler oppmerksomhet i sitt høylys mot sort bakgrunn og gjør det rotete rundt hodepartiet på bukken fremst. Litt greine syntes jeg igrunnen godt kan akkompagniere et bilde, så også her, men det ble noe trangt med den dominerende stammen foran bukkene.
I og med at dyrene pusler med sitt og ikke står med struttende ører og oppmerksomt blikk rettet mot fotografen, gjør bildet blir intimt i atmosfæren og det er særdeles bra :-)

Håper du takler mine detaljerte meninger her !

Lykke til og stå på videre for nå er det bra lys og mye aktivitet som lengter etter å havne på brikka ! :-)



Mvh Jostein
Dag Tore ..

Hei Jostein Takker for helt grei tilbakemelding av rådyrbukkene.Denne gangen ble det bare to bilder.og dette må jeg bare gota.For meg er dette et godt og noe sjeldent notiv av rådyrene i skogsmiljø.Noen kvister er fjernet!Mulig jeg kunne fjerne noen flere.Jeg er ikke så pirkete når det gjelder små detaljer,så denne gangen lar jeg bilde være som det er.Dette var et fint møte med stotbukken i rådyrskogen.Men det er helt greit med gode tips og råd på veien!!!Ha en god fotodag i vårskogen,,,,,,DAG
Asle B.

Fint bilde av de store bukkene i skogsmiljø! Er ikke sikkerrt de er like gode kompiser i tiden som kommer. Teknisk godt biklde, flott skutt!

Mvh
Asle
Dag Tore ..

Asle Bårdli. Jeg takker og bukker!! DAG
Dag Tore ..

Takker alle for fine kommentarer!!DAG
Roar K.

Flott lys og skarphet så detaljene i pelsen kommer godt fram. Jeg tenker litt kutt nede for å få vekk litt forstyrrende uskarpt. Du har litt å gå på før du kutter bukkens ben.
I naturen må man ofte ta det man får så vanskelig her å gjøre noe med at bukken ser ut til å kolidere med trestammen hvert øyeblikk selv om vi nok aner at den kommer til å forsvinne bakom.

Roar
Dag Tore ..

Hei Takk for sist Roar Jeg takker for meget fin tilbakemelding. Takker også for gode tips og råd. Når du kommer tilbake til Broderlandet.Ønsker jeg å ta kontakt med deg. Sened meg en E.post DAG
Dag Tore ..

Tusen takk Roar!!!! DAG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu