Blakken
På søndagstur med kameravesken for et par uker siden.
Fotograf
Utstyr
  • canon 7d
  • 70-200
  • Brennvidde145mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger84
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_577983} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Roar K.

Hvis dette er Blakken så har'n vært for mye i sola så han har skifta farge. Dessuten etter den lange mana å dømme så tror jeg dette er ei hoppe og følgelig burde het Blakka hvis det hadde vært en fjording hvilket dette ikke er så Brona hadde nok vært en mer riktig tittel.
Uansett lys og skarphet henter fint ut farge og detaljer på hesten.
Hva komposisjonen angår så ville jeg hatt med litt mer til høyre både for å gi mer inntrykk av at hesten er på vei inn i bildet og for å unngå at stauren durer rett ut i øvre hjørne. Det ville gitt et bedre perspektiv og kanskje også litt mer spenning i bildet.

Roar
Kirsten H.

Her henger jeg meg på Roars kommentar både når det gjelder navn og komposisjon. Men fortsett med hestebilder, du har lykkes godt med plassering av fokus.
mvh Kirsten
Carsten W.

Skarp og fint plassert i forholdet til gjerdenelementer i bakgrunnen. Men ikke et bilde som rever en opp fra sofaen, ikke sant?)
Trygve B.

Det jeg likte så godt at du hadde fått med hestens blikk. En kan se øyet bak hårmanken. Den slapper så godt av og nyter situasjonen. Det fikk du så bra frem. Utsnittet var fint. Hest og staur passer godt sammen. Det gjorde seg bra her. Litt mer luft rundt øvre manke og ører hadde nok bare gjort seg bra. Ellers et bra bilde. Ha en fin søndag, Eirik. Mvh Trygve
Berit A.

"Gamle Svarten, den beste her i verden", men nå er vel ikke denne hesten så gammel. Jeg er enig med Trygve B. og likte blikket bak luggen og liker egentlig hele bildet slik det er veldig godt. Fine detaljer. :)
Lars Ivarson F.

fola, fola blakken..hadde truleg vore betre utan krubbebit..så samd med roar..gromt
Håkon Ø.

Ble flott portrett av blakken dette fine detaljer.
Dirk R.

fokus sitter bra og hest med "naturlig" miljø rund seg er også greit synes jeg. kan tenke meg at for dem med en spesiell forhold til akkurat den hesten på bilde hadde vært veldig fornøyd med bilde.
hilsen dirk
Lisbeth S.

For meg som ser hester hver dag, ble dette et hverdagsbilde i mitt synt, er ikke så glad i gjerder og annet forstyrrende ting rundt hesten, men alikevel et greit portrett og doku-bilde.
mvh Lisbeth
Eirik B.

Takker for kommentarer. Jeg er enig i det som skrives om forbedringspotensialer i komposisjonen. Bildet er ikke croppet, så her er dessverre ikke mer å hente inn igjen.

Hva angår tittelen, så takker jeg for gode og informative tips, Roar. Det er tatt imot som god lærdom. Men i dette tilfellet, siden jeg er en bygutt av oppvekst, så tar jeg Jarlsberg reklamen som alibi og sier "Hest er hest";-)

Mvh
Eirik
Alf B.

Flott og nært bilde av hesten, detaljert og med fine farger
Ler av kommentaren din Eirik, hest er hest

Alf
Lars-Anders M.

Hest i motlys. Han ser trygg ut. Tror han liker deg. bra bilde
Bjarte W.

Nært og fint portrett av 'Blakken'. Skarpt med fine detaljer, og fint lys og fine farger.
Når det gjelder 'Blakken' eller 'Blakka', så trenger i hverfall ikke jeg som er fra Bergen noe alibi. Her er det lov å si 'Blakken' uavhengig av kjønn. A-ending for hunkjønnsord er ikke ofte brukt her.

- Bjarte
Lars Morten B.

Hei. Har lite eller ingen greie på hest eller blakk..bortsett fra at det skal finnes litt i fårepølsa:) Bildet uansett er bra syns jeg. Fint snitt og eksponering.

Mvh,

Lars M
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu