REFLEKSJONER AV EN SKOG
Fra flommarksskogen i et natur reservat, busker og trær i et naturlig kaos. Den islagte dammen dannnet et lerret som kunne vise det jeg var ute etter.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger108
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_577837} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ingrid J.

Dette var stilig! Ser ut som en skikkelig hulderskog - på is. Tøft gjort!
Avsluttet .

Dette bildet var fantastisk sterkt! Fargetonene og refleksjonene og måten trærne synes å samle seg rundt på en nesten truende måte, kommer veldig godt frem. Et bilde med mange flotte lag og detaljer man kan kose seg med.
Børge W.

Takker Ingrid og Thomas! Bildet var på grensen til å bli det totale kaos. Defor er det ekstra artig når noen klarer å se litt av det jeg så i motivet.
Tom E.

Vellykket refleksjonsbilde, gir en marerittaktig stemning av den typen der man blir forfulgt av noe man ikke kan se.

Mvh TomE
Børge W.

Det du skriver var ikke langt unna sannheten gitt. Mørket gjorde turen ut av villniset til et sant h........ Fullstendig blindet fikk jeg kvister tredd inn både her og der.
Gudmund N.

Fine linjer som drar mot midten. Fine fargetoner. Enkel og virkningsfull komposisjon.
Avsluttet .

"Herligt"... naturlig kaos - som du selv skildrer motivet ditt! Får følelse av å sitte inntil samme motiv. Dette er bra!

Mvh
C.O.
Roar K.

Neimen om jeg vil kalle dette kaos for trærne danner faktisk en slags innvendig kuppel med fin dybde innover. Men slikt er det kanskje bare slike som meg som jobber en del med abstrakt som ser.
Man må faktisk ha blikket for det for å se at slikt som dette kan bli bra foto. Men rett skal være rett for det hender man også tar slengskudd som i ettertid viser seg å være geniale skudd når de kommer opp på skjerm.

Roar
Børge W.

Kaoset var frustrasjonene man har mens man leter et utsnitt/vinkel/perspektiv som er i nærheten av å formidle det man opplever av detaljer i en slik skog. Her endte jeg opp med å henge kamera under stativet (opp/ned) slik at jeg fikk et speilvendt bilde av det jeg så. Denne abstraksjonen skildret litt av denne skogen. I forhold til biologisk mangfold har denne skogen en høyere individtetthet enn tropisk regnskog, men lavere antall arter. Innen et par måneder vil det syde av liv her:)
Marit O.

Små spooky og flott,her har du skapt et spennende foto.
Føler jeg blir dratt med inn i en situasjon som er vansklig og komme ut av !

Ønsker deg og dine,en god jul og et godt nytt år Børge !


Mvh

Marit
Børge W.

Takk for kommentaren Marit go god jul til deg også.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu