Hundelykke!
Ved første øyekast så ser det ut som om Unai slapper av, uten å være observant på omgivelsene eller meg som fotograf. Men, når man ser etter på hans nederste øye, så blir det for meg klart at denne gutten følger godt med!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_577388} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Trygve B.

Det har du helt rett i. Han har kontrollen. Det hadde ikke jeg sett, hvis du ikke hadde tatt det med i teksten. Jeg likte utsnittet som du hadde valgt her. Du fikk godt frem hundens hvilemodus. Han slapper så godt av. Skarpheten er fin i forkant med en mer sløret bakgrunn. Det gjør bare bildet mer spennende. Behagelig farger. Godt jobbet dette. Mvh Trygve
Inger Marie T.

Takk :) for innspillene.
Vibeke H.

Vanskelig å ta bilder av kjæledyra våre, men her syns jeg du har fanget hundens vennlige og døsige uttrykk veldig godt - liker kontrasten som dus overgang til kroppen gir, sette fokus på et lykkelig ansikt:)
Inger Marie T.

Tusen takk :)
Håkon Ø.

Ser ikke ut som denne karen har det vondt nei. Flott fanget situasjon presentert på en fin måte.
Lisbeth S.

Stilig av hunden som koser segi en forvridd stilling i sofaen, et lite blikk holder, greit dette.
mvh Lisbeth
Inger Anne Maritsdotter V.

Smiler, minner meg om hunden vår (engelsk cocker spaniel) som uansett om han sover dypt, alltid følger med når den av oss som passer han, går ut av rommet, tror han har litt separasjonsangst.....

Denne karen følger nok med:)

Inger Anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu