Minner fra en svunnen tid
De gamle pålene fra fløtingstida i skodda om natta, farget av lysene fra dagens industri.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-03-06 08:31:50
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_576555} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Harald N.
Minimalistisk og elegant.
Flott fargebruk. Stolpane gje dynamitkk i komposisjonen.
Kanskje eg ville ha kutt litt i nedte del?

Mvh Harald
Børge W.
Takk Harald. Skal se om jeg legger ut et panoramautsnitt.
Øyvind P.
Det første jeg tenkte var "fine farger" den neste umiddelbare tanken var "hvorfor gikk han ikke nærmere". Jeg tenker, hvis du hadde vært "nærmere" og panorert litt til venstre at det hadde blitt et meget bra bilde. ikke at det ikke var det fra før.
Børge W.
Takker Øyvind for ditt innspill. Når det gjelder å komme nærmere så hadde det krevd vassing med joggesko i flere minusgrader. Jeg hadde kun med et normalobjektiv for å tvinge meg til å finne motiver tilpasset brennvidden. Til venstre ligger det masse gule industrilys som hadde fått alle detaljer i pålene til å forsvinne. Så da gjenstod muligheten til å finne en lav vinkel i forhold til vannet for å få pålene til å "sveve" i et tomrom og skape litt tegning i pålene. Liker godt at dere utfordrer valgene en står ovenfor når et bilde skal tas slik at det skaper en bevissthet:)
Tom E.
Liker det minimalistiske preget og de varme fargene. Egentlig uvanlige farger i denne typen bilder, da det vanligvis er i blåtoner fra vannet. Likte denne varianten. Panoramaversjonen kan taes opp i stort format.

Mvh TomE
Børge W.
Takk Tom. Her er det tåka som reflekterer lyset og her jeg øket metningen litt i forhold til raw, men også den har samme farge.
Hanne Christine B.
Nydelig bilde med en fantastisk flott farge.

Hanne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu