Dagslys gjennom ruten
Så dette da jeg var innom Ben & Jerrys på karl johans gate.
Greit fornøyd med lyset.
Utstyr
  • Canon 7D
  • 24-70mm f/2.8 L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_576398} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Maria Therese H.

Interessant.. må se en stund for å få med alle detaljene her..

Mvh
Maria
Eirik B.

Fantastisk bra lyssatt. Fint med sterke kontraster her. Du har fått akkurat nok med av omgivelsene til at det blir god stemnning av det.

Det eneste jeg ville gjort anderledes her... (som om jeg liksom hadde klart å gjøre dette like bra som deg) er å fjerne ørepluggene og det som jeg tror er et brusbeger fra mc donalds eller lignende.

Mvh
Eirik
Odin J.

Tusen takk for tilbakemld fra dere! :-)
Eirik: Hadde jeg hatt tid, skulle jeg gjort det, men så dette akkurat der og da, og tror ikke det tok mer en 20 sek så var bildet helt annerledes en slik jeg tok det :)
Ingrid J.

Spennende bilde, Odin! Imponerende som alltid =)
Trygve B.

Helt rett, em må være lynrask som du sier. Bra bilde dette også. Utrolig godt sett. Du er god på denne type bilder, og så er det så spennende. mvh Trygve
Ann T.

Veldig spennende lys setting. Liker hva du er inne på her - å fange små øyeblikker er noe som du er flink på. Det er bra!
Her synes jeg at en annen mulighet kunne være at du kuttet fra bunnen og tok vekk nederste lyse partier og inne fra venstre siden også til høyre for de svake grå detaljer. Da vil det være mer fokus på hoved motivet.

Mvh. Ann
Bjørnar Ignatius S.

Truffet en stevning her, et godt snapshot,litt for lite detaljer i det mørke og ville kanskje satset på et format som hadde gitt litt mere ro for eks 4X5 format
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu