En halv time for sent....
Hjorteprosjektet mitt i Østfold ruller videre, og nå har jeg flyttet kamoflasjen noen hundre meter unna der jeg har tilbrakt tiden til nå. Her satser jeg alt på en rygg/kant, som får all kveldsol en halvtimes tid før alt blir flatt, som her med kalven. Ryggen som denne kalven står på var helt oransje, og bakgrunnen nesten svart rett før tre hjorter kom beitende opp, men likevel litt for sent. Her står kamoen helt uavhengig av vind, dvs utenom fra øst som er en sjelden vindretning her på våren. De kom helt inn på 20 meter uten å merke meg. Drømmen er en av krongutta i den rette belysningen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-02-25 10:15:11
    Versjon #2
Utstyr
  • canon 5D mrk II
  • canon eos 300mm f2,8 IS
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetISO 1600
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger180
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_575435} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Odd E. k.

Her har du all mulighet for å kunne fange hjortedyrene i det lyset du ønsker. Utmerket miljø med den mørke skogen i bakgrunnen. Skarpt og i flotte oppvakte positurer der den står og kjenner på de molekulene som kan inneholde menneskelig lukt. Nydelig fanget både i orginalen og versjoner. Flott komposisjon og utsnitt!
Hen en flott fotohelg!

Mvh

Odd E.
Per Ove H.

Synes dett ble meget bra som det er. Veldig presis begrenset dybdeskarphet. Det varierte lyset gjør seg og treffer hode/øye perfekt.

Mvh
POH
Svein O.

Nåja, du fikk da et par brukbare skudd ut av det lille lyse som var da. Teknisk fint utført.
Odd Chr. K.

Flatt og flatt... syns nå det henger en fin glød igjen her, men skjønner hva du mener... ser jo ut som om vi får en gylden Østfold-aften ikveld - så det er det vel snart i boks tenker jeg:)
Flotte bilder.
Odd C.
Odd Chr. K.

...og tastaturfingrene og tankene er usynkrone:)
Odd C.
Solvår B.

Man skal ha ambisjoner, men som amatør synes jeg dette er to flotte bilder. Hadde jeg fått til noe i nærheten av dette, hadde jeg vært lykkelig. Det er fint at vi er forskjellige.
: ) Solvår
Bjørn Aksel B.

Hei og takk for kommentarer. Odd Chr, ja kvelden i kveld får nok vandre sin egen vei, men jeg prøver igjen i førsten på uka.
Bjørn A
Avsluttet .

Flotte bilder av hjorten. Syns begge bildene var bra.Her har jeg kun sett hjort en gang. Uansett lykke til videre, artig å se.

mvh Øyvind
Jostein G.

Kjekke bilder av hjortene. Lykke til med målsettingene. Ikke alltid marginene er på fotografens side, men det hender jo det og. Kanskje disse kronhjortene er litt mer skeptisk til å gå ut på jordene i lyset. Tror de er litt mer sky...den kommer senere som oftest. Du vet jo aldri ! :-)




Mvh Jostein
Frode L.

Hei.

Synes du har fått to flotte bilder her, flott lys inn på hodet og baken i orginalen, og fint lys inn i front på v2, skarrpe og detaljerte i flott miljø.
Blir spennende å følge med om du lykkes med dine målsettinger, er det noen som kan, så er det deg.

Frode.
Bjørn T.

To fine bilder av hjorten - som alltid upåklagelig eksponering. Skjønner at du er litt fortvilet over at du ikke fikk den i det gyldne lyset. Håper du får flere sjanser. Mvh Bjørn
Bjørn Aksel B.

Takk til dere siste også. Jostein, ja det blir vel som jeg har sagt før, å tru på julenissen ,at gubbene kommer ut i det fineste lyset. Uansett vil jeg prøve ut mars, så får vi se om jeg er så heldig.
Bjørn a
Duy P.

Nissener vel snill med mannen som har tålmodighet.
Selv ikke som du ønsket men fine for min del. Kan alltid bedres når kravene er høye.

:) duyy
Torbjørn P.

Selv om lyset ikke er så spektakulært som du ønsker deg er kvaliteten som alltid høy. Severdige bilder av hjorten som det ikke er veldig mange av her på foto.no.
Bjørn-Atle A.

To flotte bilder av hjorten. Tatt i betraktning at vi har med et hovedsakelig nattaktivt dyr å gjøre, har du uansett gode lysforhold her. Synes det meste stemmer her. Nøye planlegging (og trolig mye tid) har gitt gode resultater her.
Adrian Dyrhaug G.

To fine bilder av hjorten!
Velplassert fokus og godt eksponert.

mvh Adrian Grande
Nils Christian S.

Imponerende bilder !!
- lys og komposisjon og selvsagt fokusering og eksponering, gir disse hjortebildene svært høy kvalitet!
Her har du plassert kamoflasjen på et gunstig sted !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu