Røyskatt i vinterdrakt 3.
I vinter har jeg vært heldig og hatt jevnlig besøk av denne Røyskatten dermed har det vært mulig å planlegge noen opptak av denne. Men det er ikke lett å holde følge med denne krabaten så her må en legge inn at det kan bli noen uskarpe/utav fokus bilder som bli tatt.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger146
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_574858} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Vegard L.

Supert. Tørrgadden var vel intet pluss for bilde. Fin positur og teknisk bra.
Vegard
Monika Frisvold V.

Flott bilde av katten med ADHD
Den har jeg selv sett ved småfuglforingen, men aldri klaffet at jeg har fått bilde av den. H
Flott og vaktsom positur..
Et bilde jeg ser innom flere ganger.

Håper du deler flere.

monika
Avsluttet .

Nydelig bilde av røykatta!

mvh Øyvind
Tor Inge O.

Artig krabat det der.Enig med Vegar angående Tørrgadden men eller vill bildet fått en spennende komposisjon med hehold til poseringen til røyskatten i forhold til snøkanten. Den fin bakrunnet hever også bildet. Grei skarphet. Et bilde med bra potesiaLE OM DU TAR VEKK TØRRGADDEN.
MVH
Tor Inge
Rolf S.

Takker for kommentarene. Til dere som vil ha vekk tørrgadden, det på grunn av tørrgadden at Røyskatten er der, den holder til under den.
Helsing Rolf
Kjell Ivar Ø.

He he, smaken er som baken tørrgadden er jo berre lekker. Litt trangt bak men ellers et ypperlig bilde i allefall etter min smak.
Kjell Ivar
Morten E.

Flott foto av "lynet" i utmerket positur. Synes stubben passer godt inn her. Fint lys og god komp. :))

Mvh Morten.
Odd E. k.

Et meget flott bilde av røyskatta. Skarpt og i eint lys der den kommer så fint fre. Fint med stubben ved siden av og den flotte bakgrunnen. Liker komposisjonen og utsnittet.

Mvh

Odd E
Jostein G.

Fint av røyskatten der den orienterer seg over snøkanten. Den stubben var bare kledelig syntes jeg og tilførte villmark i bildet. Blir jo smak og behag. Fjerner du den blir det ok og, men liksom et annet bilde....en annen komposisjon med hvit rkatt mot hvit snø...hmm.

Bra som det er her dette :-)



Mvh jostein
Nils B.

Flott Rolf. Bra med detaljer i både snø og ikke minst i røyskatten. Stubben er med på å gi bildet noe ekstra og skaper miljø. Det jeg liker best med bildet er den eventyrlige dybden, og at røyskatten (med fare for å menneskligjør ) studerer om det er andre i området som den helt sikkert regner som sitt.
Et godt og meget severdig bilde Rolf.
mvh Nils
Terje M.

Kjempeflott bilde med fine detaljer i pelsen. Fin bakgrunn.

Mvh
TerjeM
Jan Fredrik I.

Meget severdig av den urolige krabaten. Tørrgadden tilfører miljø og hører med, likeså den uskarpe furua i bakgrunnen som skaper fin innramming og balanse selv om den er lite synlig.
Mvh JFI
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu