Fossekallen
Iso 450- 11.9m
Utbrent i det hvite.
Utstyr
  • Nikon D700
  • Nikkor 500mm
  • Brennvidde500mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger102
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_574122} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Morten W.

Fin positur og utsnitt.
Den er ikke utbrent. Kom til 244 i histogrammet. Men veldig lett og hente inn det som kan virke utbrent.
Det skorter desverre på skarpheten.
Jostein G.

Bra bilde av Fossekallen, men litt uskarpt...bare litt :-)


Mvh Jostein
Frode L.

Hei.

Henger meg på Morten's kommentar, likte kompen godt.

Frode.
Bjørn T.

Bra av fossekallen i fin positur. Skarphet er nevnt. Mvh Bjørn
Odd E. k.

Et godt bilde av fossekallen. Flott lys inn på fuglen men det mangler som sagt skarphet. Flott komponert i et fint utsnitt!

Mvh

Odd E.
Nils Henning A.

Satt i et lite telt og ventet på kallen i dag.Den kom aldri nærme nok. Jeg hadde ikke tenkt å legge ut bilde etter dagens resultat,men slik blei det ikke. Sikkert domt av meg å legge ut bilder sam jeg veit ikke holder mål, men jeg lærer mye av korrigeringene. Jeg likte best fargetonene i bilde som er i en bruntoneskala. Kompen er rein etter min vurdering.

TAKK TIL DERE.

Nils Henning
Morten E.
+1
Flott utsnitt av kallen igjen dette Nils Henning. Jeg har "lånt" bilde ditt og ser at du har en avstand på over 11 meter til objektet. Av erfaring vet jeg at det er i drøyeste laget på denne relativt lille fuglen. Når du som her i tillegg har croppet bilde en god del så blir det vanskelig med skarpheten. Rent ideelt burde avstanden være ca 5 meter + - . Ikke fortvil, en dag er den nær nok og da sitter den som et skudd. Resten av kamerainnstillingene er riktig gjort slik jeg ser det.
Stå på.

Mvh Morten.
Nils Henning A.

En kommentar til Morten. Du kjenner område hvor jeg hadde blinket ut 5m avtand. Andrevalget var 8m, men så ble det 11.9. Fulgte rådet ditt på blender 8 og lukkertid min 500+. Hadde autoiso og den var nede på 200 ved flere anledninger. Fint fotovær i dag.

Nils Henning
Morten E.

Jeg vet akkurat hvor du har vært og har selv hatt noen turer ditt i det siste. Som deg vet jeg akkurat hvor jeg vil ha fuglen, men den har vært for langt unna den siste tiden. Har også tatt bilder på den avstanden og resultatet blir "ullent" uansett hva jeg gjør i etterbehandlinga.

Vi får prøve igjen Nils Henning.

Talast.
Morten.
Asle B.

Fint av fossekallen! Fint lys og komp, dus og nøytral bakgrunn. Som det blir sagt er avstand ofte avgjørende, neste gang sitter det! Uansett, et fint bilde!

Mvh
Asle
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu