Påvirkning
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger396
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_57406} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Birgitte O.
Ka e d hær da??
Birna R.
jeg tror det er et bilde, men på fotodotno kan man aldri være helt trygg for påvirkninger
Marianne M.
Hei.
Humrer litt av de to foregående kommentarene....
Kan jo fortelle hva jeg(tror) jeg ser her...Et vannliljeblad nederst til høyre. Ellers minner det meg om ei samekofte.....Ja på grunn av fargene altså.....Gilde og flotte.
Vennlig hilsen Marianne(totalt upåvirket....)
eirik a.
liker bildene dine godt Bjørn..Dette også!!Tror også det er et vanlilje blad, mens fargespillet er refleksene i vannet..? Men liker harmonien i bildet..blir glad av å se på det.

Mvh Eirik Andersen
Jostein M.
Definitivt en samekofte. Du havner på sametinget etter dette Bjørn. Flott bilde igjen fra denne ''håper at ikke kameraet ramler i sjøen'' serien din.
Mvh
Jostein
Rune Edvin H.
Enig med deg, bjørn. Jeg tror det er et bilde :o), men jeg sliter litt med å finne ballansen i det. Litt tøft og litt rart.
Rune
Birna R.
Påvirkninger er aldri balanserte, Rune.Du får nok slite videre.
Rune T.
Definitivt et vanliljeblad - tror jeg....

Du utfordrer med å ikke gjøre det lett . Engasjerer bildet? Både ja og nei.

De engasjerer i forhold til ''uortodoks'' fargebruk om enn ikke motivet alltid er like engasjerende.

Skulle gjerne visst mere om hvordan du kommer frem til denne type bilder.
Tom E. F.
Tror jeg skjønner, Bjørn!
Kan være en spennende spak å dra i, hue-hei!
Jeg tror videre også at du har fått fram effekten med ''lovlige,'' fotografiske midler - og da blir det som det heter: Smell i fargene.
mvh Tom
Ann F.
Jeg står definitivt ved min uttalelse tidligere i år: ''Det finnes to typer hvitveis (les: motiver) i Norge, det er de vi andre finner, og de Bjørn viser oss.''
Skulle jeg ønsket noe annerledes her, var det at det var LITT mindre av det grønne (men ikke mindre av noe annet), dvs. at det grønne var plassert NOE lavere i billedflaten. Det dominerer en god del med sin irrgrønne farge. Regner med at du ikke er enig med meg (det er du sjelden, det er det som gjør det så gøy å diskutere med deg).
Ved slike bilder synes jeg ikke at det er så viktig hva det ''er''. Men for å hive meg på diskusjonen allikevel: jeg tror også at det er et vannliljeblad. Det røde er enten en speiling eller noe som ligger på bunnen av vannet.
Mvh Ann
Roy S.
lekent og dekorativt samt at det skaper undring. bra
Får ass. til Douglas Adams (du vet hvilken bok regner jeg med)
Ishi K.
Overveldende...

(forresten en liten tanke som sniker seg rundt i hodet mitt, som alltid dreier seg om noe helt annet... jeg ser en mummie som i ferd med å gape i en drue eller noe sånt)
Elisabeth H. N.
Synes bildet er for abstrakt til å kunne peke noe ut. Første som slo meg var at her har vi en foto-weidemann. Mye farver (dine er kanskje litt sterkere enn hans) og veldig abstrakt.
Tøft bilde.
Elisabeth:-)
Birna R.
jeg har som flere allerede har vært inne på, fotografert [gul] nøkkerose i en innsjø på sørlandet. innsjøen er sterkt utsatt for forsuring med påfølgende miljøendringer av denne ytre påvirkningen, og er bakgrunnen til at jeg har fabulert videre langs slike tankebaner. hva er det vi gjør med vår miljøpåvirkning? noe kjenner folk flest til, men mange skadevirkninger er vel knapt kjent utenfor forskernes rekker.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu