På hekker'n
Lurer på å bruke dette bildet som mitt første bidrag i "årets fotograf"- konkuransen her på dotten.

Bildet er jo langt i fra godt teknisk. Men angivelig så kommer teknikken i siste rekke.

Jeg har dog ikke helt bestemt meg for bilde enda.Men synes dette er litt morsomt.

Eirik

Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger112
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_573045} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Lars-Anders M.

Meget skarp og fin struktur i selve fuglen. Synd du har kuttet baktil. Den uskarpe fuglen dominerer bakgrunnen på en uheldig måte. Den trekker øyene til seg.
Bjarte W.

Synes det ble litt trangt utsnitt, og som nevnt, uheldig med den amputerte stjerten. Ser for meg ut til å være i overkant oppskarpet, og så synes jeg bakgrunnen er noe forstyrrende. Lys og farger liker jeg, og det er en artig positur - som om den sjekker at kysten er klar.

- Bjarte
Avsluttet .

Morsomt og nært av de to en i fokus og en ute av fokus.. stjerten er nevnt..flotte klare farger!!
Hilsen Tove
Lars Ivarson F.

artig tittel , men er samd med lars m og bjarte..dette kunne du ha fått meir utav..
Roar K.

Litt brutalt å kutte stjerten av friarn.
Ellers sitter jo lys, skarphet og farger på'n mens hun stakkar minner mest om han Grautgramsen. Men det er kanskje der poenget i dette bildet ligger?

Roar
Lisbeth S.

Enig med stjerten, artig for det, god bruk av DOF.
mvh Lisbeth
Frode L.

Hei.

Et artig bilde, synes også det var uheldig med stjertekuttet.
Fruen må jo være med med den tittelen du har valgt, hvis du mener å bruke det til konkuransen er det vel ikke så lurt og annonsere det tror jeg slik jeg tolker reglene.
Som sagt et artig bilde.

God helg!


Frode.
Jostein G.

Ser ut som om han er glad det er freddan he he. En luring det der. Ellers vanlig stokkand... hmmm liker det lave standpunktet. Mulig jeg ikke skjønner helt noe her he he men ikke noe ekstravganse her vel ? Til konkurransen mener jeg ... ? Er jo tross alt vanlige stokkender og du har jo også kuttet stjerten, hvilket mange er uenig i er fordelaktig komposisjonsmessig. Jeg er sikker på du har bedre bilder enn dette til konkurransen. Stokkender er jo fine fotomotiver da.


Mvh Jostein
Avsluttet .

Koselig og fargerikt av den forsmådde elskeren.
Nært og fint utrykk.
Ellers er jeg også litt enig i det som sies om stjernen etc.

Avsluttet .

Eller kanskje stjerten, det lyder mer korrekt.
Eirik B.

Takker for ærlige tilbakemeldinger fra dere alle her. Det tekniske er ikke bra- det vet jeg. Men jeg var mer usikker på om situasjonen kunne slå an. Jeg faller vel nedpå at dette bildet ikke er så bra i andres øyne som det er i fotografens. Av og til ser man seg jo fort blind på egne bilder.

Takk for deres ærlige tilbakemeldinger. Jeg har i helgen jobbet med et annet bilde til konkurransen. Som du er inne på Frode så heter det seg vel at bilder som brukes ikke bør ligege ute mens konkuransen pågår. Jeg hadde ikke lest reglene da jeg lå det ut.

Nå har jeg tatt et annet som jeg bruker i konkurransen. Lykke til til alle dere andre. Måtte det beste bidraget vinne.

Mvh
Eirik
Inger Anne Maritsdotter V.

Enig med de andre her.

Dine bilder som definitivt skiller seg ut, som eg har veldig sansen for er "ensom giraff" og "på høykant"; de er kreative, teknisk gode, dekorative og originale.
Odin J.

Synd med stjerten og henger meg vel egentlig på de andre kommentatorene da det meste er sagt. Takk for dine kommentarer på mine bilder! :)
Mvh
Odin Jæger, 16 år
Trygve B.

Stjert og stjert, jeg ser det. Men bildet var bra det. Skàrpt og fint. Litt mer usikker på den uskarpe anden. Ødelegger den eller gjør den ikke det. Mitt blikk går mot den skarpe, og da gjør det ikke så mye om den andre er uskarp. Jeg har nok med den første. Den slørete anden gjør bare bildet mer spennende. Slik tenker jeg, Eirik. Mvh Trygve
Avsluttet .

Skarpt og fint bilde med gode farger og fin struktur i fjærdrakten. Synes utsnittet er noe trangt her, stjerten burde vært med i sin helhet. Men bevares: Et artig bilde!

Hilsen Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu