Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger134
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_570150} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Thomas R.
Herlig. Kjempegod ide og godt gjennomført. Gjennkjennelselseffekten i de to bildene gir en svært god effekt i mine øyne ihvertfall, samtidig som forskellen mellom det fargerike førstebilde og nærmest monokromatiske andrebildet er slående.
Per Olav V. T.
Toppkarakter for kreativ presentasjon og valg av sammensetning av "samme motiv". Denne vil nok feste seg til underbevisstheten og kanskje senere bli plagiert i et ubevisst påvirket øyeblikk. Motiv og skyggene de kaster er ofte lett å la seg fascinere av og utnytte i komposisjoner. For min del kan skygger i opptaksøyeblikket være usynlige, men fremtre som svært dominerende/ødeleggende når en studerer det samme motivet på skjermen i etterkant siden en har glemt å ta hensyn til dette i komposisjonen. Jeg prøver stadig vekk å minne meg på å huske på å ta hensyn til området skyggen krever i et motiv :) Dette er kreativt, dekorativt og teknisk godt presentert.
Kåre S. P.
Det er nok superlativer som strømmer på her også, enig med de foregående uttalelser, liker svært godt presentasjonen !
At selve krysset er lagt i senter er jo et poeng, men hadde også vært artig å sett i det gylne snitt, ev. endret skyggedelen dithet.
Rita H.
Dette er et bilde som en gjerne kan se i stort format - de to delene utfyller hverandre og at du har beholdt symmetri viser vel egentlig at det kan fungere selv med krysset i sentrum.
Om en tenker videre at den ytterste ramma omgir et bilde, så er ikke kryssene i senter lenger, men innenfor hver sin bildehalvdel - bildet er da delt på midten.
Kreativt og inspirerende.

Hilsen Rita
Avsluttet .
Et merkelig, originalt bilde hvor perpektivet i det øverste nesten ser ut som det er tatt ovenifra og ned,hvor himmelspeilingen i vinduet bryter så fint, og hvor det andre viser en perfekt "speiling" av det første, der brosteinen med sine fine "sjatteringer" allikevel bryter så bra mot det andre...meget flott komponert bilde i to akter.

mvh Ulv
Marius N.
Takker for inspirerende tilbakemeldinger. Skygger er viktige og jeg prøver alltid å tenke på det når jeg fotograferer, det er første gang jeg jeg bruker skyggen på denne måten, er glad det fungerer for dere. Kan også nevne at bildet er tatt i en landsby i Toscana men flaggene er tibetanske bønneflagg som brukes mye i Tibet.
Yngve Sem P.
Finurlig løst, og stor honnør for kreativiteten du her viser ved å "kutte vekk" informasjonen i midtpartiet og dyrke mønsteret i en todeling. Veldig bra ! En slags refleksiv montasje, dette her.
Symmetrien i de to kryssene fungerer godt, men det hadde vært interessant å se en versjon hvor du hadde våget å vike litt fra den symmetrien også. En brytning. Vet ikke om det vil funke.
Dette funker i hvert fall ! :)
Marius N.
Takker. har prøvd meg på diverse utsnitt, noen også litt mer dristige. Endte opp med denne som jeg syntes fungerte best
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu