Lys og mørke
Utstyr
  • D7000
  • 24 -70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger156
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_569304} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Torbjørn V.
I utgangspunktet et spennende bilde, men du har ikke utnyttet hele potensialet.

1: Du burde lage en enkel hvit ramme på ca. 5 piksler rundt bildet bare for å avgrense det i forhold til den svarte bakgrunnen - nå forsvinner noe av bildet inn i bakgrunnen med det resultat at det ser ut som om bildet bøyer av innover.

2: Du må øke kontrasten slik at det hvite blir skikkelig hvitt og det sorte blir skikkelig sort. Slik det er nå mister du mye av "smellen" i bildet.

3: Positur, bevegelse osv. syns jeg er veldig bra. Du har utnytte bildeflaten godt, men hva med klippe vekk noe av toppen? F.eks en kvadratisk versjon uten lyset? Det må uansett bli ditt valg;-)

Mvh Toby
Tor Inge O.
Jeg liker bildet ditt og synes det fint uten mere kontrast. Det gir en mystikk og spenning i bildet.
Synes heller ikke du skal beskjære det i toppen da det vil miste draget innover i tunnellen. Synes bildet er spennende og velkomponert.
mvh
Tor Inge
Elin N.
Tusen takk for kommentarene, Tor Inge og Torbjørn. Det setter jeg pris på. Jeg skal prøve meg på en utgave med mere kontrast. Liker beskjæringen slik den er. Dette er en smakssak. Men ser hva du mener med at det kan være lurt med ei ramme rundt:)

Mvh

Elin
Eli R.
Jeg har ikke problemer med at det sorte forsvinner i resten av bildet. Jeg syns det er bra at du har fått en hvit siluett rundt hodet derimot. Så jeg høres kanskje litt selvmotsigende ut :-) På low-key så syns jeg det er greit med sorte felter.
Elin N.
Takk for kommentaren din, Eli. Det setter jeg stor pris på:)

Mvh

Elin
Geirfinn L.
Ei kvinne går vekk frå meg. Er det som ein flørt og innvitasjon, eller er ho oppgitt og skuffa? Kanhende likegyldig? Kroppshaldninga hennar er kontrastfylt. Eg står att einsam og undrande. Eit bilete i harmoni som skapar friksjon.

Venleg helsing
Geirfinn
Elin N.
Spennende å høre refleksjonen din rundt bildet Geirfinn. Setter pris på akkurat det, at et bilde kan gi ulike tanker hos ulike personer:) Takk!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu