Langt der borte i det blå....
....sitter Heilhornet. Jeg, der i mot, sitter på Leka. Derfor den serpentin steinen i forgrunn. Riktig nok ikke så veldig rød, men med litt ''good-will'' kan man vel si at den er rødaktig ;o)
Bildet inngår i albumet Leka - Namsos Fotoklubb reiste på tur til Leka en helg i vår. Noen av mine bilder legges ut i denne serien.
Utstyr
  • Canon T90
  • Canon 200 f.2.8
  • Brennvidde200mm
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Sensia 100
  • Nei
  • AnnetHimmelen var litt blass. Markert ut og brukt blending på Multiply. Etterbelyste enkelte områder i overgangene ved det markert området. OK, eller??
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger412
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_56838} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Hei Jòhann

At du har en flott natur rundt deg her er det ingen tvil om. Spennede landskap og fine overganger i lys og farger innover i bildet. I og med at skyene skaper så store skygger på bakken synes jeg det faktisk ser gansge naturlig og fint ut med himmelen slik du har redigert den her. Fine tegninger i skyene har du fått frem også. Synes det er en flott kontrast mellom det karrige landskapet i forgrunnen og de friske fargene i himmelen. Pent redigert Jòhann !!!!

Vh Svenn
Dag Frode H.

Hei
Her har SD sagt det som er å si, får bare henge meg på, flott bilde.
Mvh
Dag Frode
Afzal H.

Fint bilde, men jeg synes himmelen bærer preg av å være noe ''overjustert'' i forhold til fargemetning. Jeg synes det ble noe kunstig.

mvh
afzal
Jóhann Á.

Heisann og takk!
Dette blir altid spørsmål om smaksak, egentlig. Selv syntes jeg ikke det ble ''overkill'', men jeg ser poenget ditt så absolutt, Afzal. Særlig at den litt ''stålgrå'' fargen ble forsterket.
Men det var fargene, var jo litt mer spent om det var noe om overgangene. Hele himmelen ble ikke valgt, men med stor Feathering og så pyntet på nederst til slutt. Ble kanskje ikke så gærnt, da?
Bjørn H.

Hei.. Pent bilde. Fin dybde innover med sol og skyggeeffekter..!!!

Bjørn
Fred S.

Men ikke SÅ langt borte ! Du har dradd Heilhornet adskillig nærmere med telelinsa di, og det gjør seg bra. Ikke like begeistret for blåfargen på himmelen, en anelse ''kunstig'' synes jeg. Funderte litt på kontrasten mellom den solbelyste og den skyggelagte delen av Leka-fjellet, men finner ut at det egentlig er en fin veksling der. Og rødfargen ? Den er lettest å fange i kveldslys.
vh fred
Tom A. T.

Dynamisk og pent komponert bilde. Tror kanskje Fred er inne på noe med sin lille ''innvending'' ang blåfargen. Uansett et pent bilde.
mvh Tom T
Eliza A.

Synes blåfargen fungerer godt.
Flott bilde av flott natur.

Eliza
Jóhann Á.

Hei igjen!
Dere har vel egentlig rett alle sammen. Og kveldslys er best på Leka, Fred. Riktig nok det. Tar innvendinger om blåfargen til etterretning, men har litt sans for den likevel...
Kurt S.

Hei Johann.
Et kjempeflott bilde dette. Det ble liksom noe uvirkelig over landskapet her. Omtrent som om det skulle være et fantasilandskap eller på en annen planet -:)
Akkurat i denne sammenhengen synes jeg fargen på himmelen passer inn i bildets helhet.
At fjelltoppen i bakgrunnen stikker frem her ble prikken over ièn. Skyggevirkningene på bakken ble også et stort pluss for bildet. Jo dette var virkelig et spesielt og flott bilde som jeg ble sittende lenge å se på.
mvh Kurt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu