In light V
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger129
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5681} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Aleksander J.

Merkelig positur på denne dama.
Snåle greier, men jeg liker det (litt) fordi det er (litt) rart & oppstilt.
Rune M.

Jeg har litt sansen for din innfallsvinkel - dette å et skritt bort fra det hverdagslige for å finne et utrykk som er renere, mer spenstige og mer interessante, uten å ta skrittet helt over i det akrobatiske.

<p>Må si jeg er litt nysgjerrig på hvor bevisst du er den tradisjonen du jobber innenfor. Mange gamle malere og utøvere innen dans og fysisk teater har den samme dragningen. Hvordan komponere med kroppen slik at man får et mest mulig spennende visuelt bilde?

<p>Teaterfolk i denne kategorien forsøker ofte å imitere de (gjerne fysisk umulige) kroppsstillinger i bildene til kjente malere, for å lære om slik komposisjon.

<p>Det hadde vært morsomt å se henne med litt bøy i albuene. Det ville gjøre henne mer uforutsigbar. Nå er bevegelsen hennes fullstendig avsluttet.
Dag N.

Jeg likte dette også. Her er det kontakt (og det er litt rart, og det er bra).

Men du har nok det samme problemet som jeg har hatt tidligere. Skjermen din er antagelig for mørk, så jeg som har justerert min relativt gode skjerm og Aleksander som har mac, vi opplever bildene dine temmelig grå.
Dag S.

Det er ikke lett å tilfredsstille alles ulike skjermer. Tidligere har jeg fått tilbakemeldinger på for stor kontrast. Nå prøvde jeg å redusere den, men da reagerer selvfølgelig dem som har stilt inn sin skjerm annerledes. Selv har jeg en liten og sikkert helt enkel skjerm, så jeg skal ikke påstå at kontrasten i dette bildet er optimalt. Når hver enkelt stiller inn kontrasten på sin egen skjerm, så er det vanskelig å treffe blink hos alle. Kanskje foto.no skulle legge ut en gråskala som vi kunne kalibrere våre respektive skjermer ut fra (har sett slike på enkelte foto-nettsteder). Om noen har noen kloke råd om dette problemet, så meld gjerne fra.
Til RM
Jeg har dessverre ikke bilde av modellen med bøyde armer. Med hensyn til tradisjon, så er nok mote, portrett og akt mine inspirasjonskilder. Jeg synes kropp er spennende både med og uten klær. Dans har jeg fotografert litt, men lite studio (les stue) begrenser mulighetene. Ute er det dessverre en annen som er lysmester, og jeg liker å ha kontroll på lyset. Flere dansebilder finnes på sodapop.no under ''special project''. Skal prøve å få ut flere dansebilder der i nær framtid.
Til DN
Ellers takk for interessante tilbakemeldinger.
Dag N.

Ett par tips. Sjekk levels når du har bildet i PS. Hvis du ikke bruker den nederste delen av histogrammet kan du være rimerig trygg på at det blir grått på en riktig kalibrert skjerm. Hvis bildet blir for mørkt kan du prøve å justere mellomtonen eller endre bildet i ''curves''

Påføgende tips fikk jeg fra Carsten A.

http://www.nara.gov/nara/target.html
(Har et ''calibration target'', kanskje litt for enkelt)
http://www.imagexpert.com/home.asp
(En del drøftelser mv.)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu