Stille
Camotelt og stativ.
Utstyr
  • Canon EOS 7 D
  • Sigma APO 800mm F5.6 EX
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger93
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_568066} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jostein G.

Ikke så veldig spennende bilde, men fuglen kommer godt frem. Litt lite stafasjer og duppeditter her, så det blir litt innholdsløst syntes jeg. Dette tror jeg er en ungfugl...uten at det betyr så mye da, men en voksen hegre er også noe mer pen i drakta enn ungfuglene. Sorry for litt tam kommentar...men det er slik jeg opplever bildet. ok
Nils Christian S.

Flott gjengivelse av den unge hegren !
Leidulf K.

Hei.

Takk for kommentarene.

Jostein, respekterer din mening. Men kan ikke si meg enig.
Ikke noe toppbilde, men brukbart mener jeg.

MVH,
Leidulf.
Jostein G.

Hei ! Bildet er bra det. Skal ikke terpe mer på det andre jeg mente og som gjorde at kommentaren ble noe tam. Når jeg ser mer på bildet så ser jeg sirkler i den ufokuserte bakgrunnen. Det kan være noe med skjermen her...eller...nei...det følger jo bildet når jeg scroller det. Er liksom episenteret er midt ved halsen og så brer det seg sirkler utover derfra. Vet ikke helt hva man kaller det, men for meg er det veldig synlig nå som jeg først ser det. Ser du/ dere og det ? Dette tror jeg med letthet kan fjernes, så ingen grunn til panikk. Heter dette haloner..eller noe lignende. Ser gjerne at noen sier mer om det. Ok.
Nå bor jeg i Haugesund og har filmet endel på hegre. Er kanskje litt bortskjemt på denne fuglen. Vi har noen perlefine miljøer hvor hegren går å koser seg på sin leting etter småfisk og annet spiselig. Jeg har inntrykk av at det muddermiljøet jeg sikter til her på Karmøya, er svært rikt på småfisk fordi hegren og silanda oppviser stor aktivitet der. Fargespeilet i vannet her og vannplantene har et veldig godt utgangspunkt for hegrebilder... Håper jeg kan få til noe bilder derfra. Har bilder allerede, men de er tatt med for dårlig kamera. Hegren er en fugl med stort potensiale. Den oppviser ofte de mest underfundige akrobatiske positurer....strekker seg og løfter på fjærdrakta. Actionbilder er det også muligheter for...speilbilder i vannflaten, angrepspositur og mer. En av mine favorittfugler dette :-) Alt ifra rotter, trost, padder og ål kan jo havne i nebbet på en sånn en...så det er spennende.

Skrev mye her, men det ble nå sånn...

NB ! Du har et stramt utsnitt her, og da syntes jeg du også skulle kutte over fuglen hvor det blir for mye rom i forhold til symetrien ellers. Jeg syntes bildet ble litt mer tiltalende ved gjennsyn. Sånn er det av og til. Bakgrunnsfargene og ufokuset her er veldig fint :-)
...og som jeg sa i første kommentar, fuglen kommer godt frem. Den er og skarp. Skyggen under øyet kunne kanskje vært en aning lysere...den er litt dominant syntes jeg. ok.
Dag Tore ..

Hei Leidulf.Jeg har studert bilde av hegren.Godt fremført og tett på.Fine farger og god skarphet,men jeg ville ha med hele fuglen,ikke kutte ved bena! Jeg har fotografert mye hegre i Vermland,den er lett å få bilder av i disse områdene.Hegren er ikke så sky,som mange mener.Derfor bør du satse på å få tatt nye bilder av Hegren,som også viser litt biotop omkring.Ps Dette er ikke noe kritikk til deg!!Jeg likte godt bilde.Håper det kommer mange nye muligheter!! Ha gode fotogager!!
Leidulf K.

Hei.

Takk for kommentaren Dag Tore. Bilde er tatt med 800mm fastobjektiv og fuglen sto ganske nær camoteltet, var av den grunn ikke mulig å få med mer. Det kommer bilder med mer miljø.
Hyggelig du likte bilde. Fine fotodager til deg og.

Jostein. Takker så mye for din tilbakemelding. Setter pris på det.
Jeg ser også disse ringene, de kom frem i etterbehandlingen.
Bilde er støydempet, jeg vet ikke hvordan jeg fjerner ringene.
Setter pris på om noen sier noe om dette.
Jeg bor i Stavanger og er jevnlig i Haugesund. Har planer om en gang å besøke Karmøy for jeg vet det er noen flotte områder der.
Største problemet er å få tid, men jeg må prioritere dette en gang.
Om du har noen tips hvilke plasser som er best egnet til fuglefoto så mottas disse med stor takk.

MVH,
Leidulf.
Dag Tore ..

Hei...Leidulf Takke for tilbakemeldingen. Håper du får tatt nye og fine bilder av denne fine fuglen!!DAG
Jostein G.

Tips er sendt og takker for tilbakemeldingen :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu