Vinterfølelse? Nei, men kaldt var det.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger756
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_567658} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Thomas B.
+1
Knall bilde Anne Lene. Bra uttrykk og stemmning i bilde.
mvh thomas
Avsluttet .
+1
Yppig, skarpt og nært av en absolutt fotogen ung kvinne.
Fint foldeskjørt og kledelig heklet topp.
Drømmende blikk.
Elegant motemagasin/strikkeoppskriftpreg.
God bruk av dybdeskarphet, og fin antydning av den solide furuskogen i bakgrunnen.
Delikat.
Svein O.
+1
Flott skarphet på modellen og god bruk av dybde, synes det blir litt midtstilt samt at det er noe rart i kanten på furukvisten oppe til høyre i bilde, noe med overgangen fra lyset til kvisten. Muligens litt for mye bruk av spaken her. Stå på videre, stort potensiale her.
Bjørn Aksel B.
+1
Flott bilde, og en flott modell(deg selv?) Tror likevel jeg ville flytta modellen litt mot venstre. Både for å slippe den "utbrente" himmelen, og at dampen fra munnen kommer bedre frem. Litt mere kuldefølelse da. En litt irriterende stripe på høresiden der også. Det er mi mening
mvh
Bjørn A
Lars Ivarson F.
+1
slik biletet er organisert, så er det berrelitt å hente i høgre kant, som eg ville ha flytta inn mot greintuppane..resten av den kvite himmelen kan best sjåast på som eit fancy trekk..menn elles samd med dei samde..gromt
Trygve S. A.
+1
Artig bilde av yndig modell. Nærskarphet og dybdediffusitet gir bildet dynamikk. På høyresiden av ansiktet er det noe som gir lys grå skygge. Støvkorn på linsa?

Kirsten H.
+1
Veldig bra selvportrett. Jeg er ikke så begeistret at du har kuttet bena så nær kneet, jeg ville nok kuttet litt i bunnen slik at kneet forsvinner.
mvh Kirsten
Jarle Oja R.
+1
Likte det veldig bra , manglet bare mer efekt, frost røyk fra munnen, likte plasering og defuse bak bakgrunn, modell og positur, kjempe bra ;-)
Morten L.
+1
Herlig positur;) Skarpt og fint!
Anne-Lene K.

Tusen takk for utrolig konstruktive og flotte tilbakemeldinger, folkens! Det er det som gjør at jeg legger ut bilder her!

Jeg ville selv flytte tyngdepunktet til venstre, men hadde ikke nok å ta av med, fordi utgangspunktet var for lite. Men slik utgangspunktet ble, valgte jeg å midtstille bildet. Det var som dere sikkert skjønner ganske kaldt, og jeg var stressa fordi jeg hadde lite batteri og det var i ferd med å bli mørkt. Så flere faktorer som gjorde at jeg ikke fikk det beste resultatet. Gjorde allikevel det beste av det jeg hadde :)

Trygve, tror du referer til doggen/røyken som kommer ut av munnen min fordi det var kaldt. Dette var meningen, for å forsterke kuldefølelsen.

Igjen, tusen takk, alle sammen! Alle kommentarer settes stor pris på!
Bjarte W.
+1
Flott portrett i fin positur. Noe midtstilt, ja, men skjønner at det var lite å få gjort med det. Ville ogå gjerne hatt ørlite mer luft oppe.
Jeg lurte også på det lyse feltet i ansiktet, og det slo meg ikke at det var frostrøyk fra pusten. Utifra bekledningen sa hjernen min at her var det ikke kaldt - tittelen på bildet til tross, men skjønner at jeg tok feil :)

- Bjarte
Jan Erik F.

Flott lys og skarphet. Synes du kunne hatt litt mer luft over hodet ditt:) Bra stemning i bildet, du er blitt god på disse selvportrettene.

Jan Erik
Lars-Anders M.

Bra selvportrett. Enig med Ketil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu