Nærbilde av spissbukk
Gikk på denne spissbukken som lå og døste. Fikk tatt noen bilder av den på ca. 10 meters hold og like før kveldssola forsvant bak åskammen.
Igrunnen legger jeg dette ut for å vise hvor klart og tydelig man kan fotografere ville dyr, hvis anledningen byr seg og man er nærme nok. Følelsen etter å ha tatt det, var at nå har forsynet sjenket meg flaks :-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-01-03 18:01:35
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-01-03 18:03:08
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Nikon 80-400 4.5-5.6 D AF VR-Nikkor ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_565797} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .
+1
Meget bra bilde av spissbukk
Som meg så ser det ut som om han savner ei dame
Du er flink til å fange naturens undere
Dag Tore ..
+1
Hei Jostein. Dramatisk og tett på!!Meget bra å få på brikken.Godt gjennomført og teknisk bra...EN RIKTIG GOD JUL TIL DERE......DAG
Avsluttet .

Nært og skarpt bilde av hjorten.Ønsker deg og dine en riktig God Jul!

mvh Øyvind
Jostein G.

Takker for kommentarer og GOD JUL :-)
Vidar L.

På 10 meters hold er det ikke lett å få mer enn ett bilde av hjort. Som regel er de svært mistenksomme og forsvinner etter første klikk på det holdet. Så her har du gjort en god jobb med å komme umerket så nærme. Hva du mener med å fotografere ville dyr klart og tydelig forstår jeg ikke helt. Tror det er mer å hente ut av dette bildet når det gjelder behandlingen, for eksempel øke kontrasten noe. Ellers et helt greit bilde.

hilsen Vidar
Jostein G.

Hei Vidar. Det er litt sånn artsdokumentasjon over bildet. Viser dyret klart og tydelig. Ikke så mye poesi, action eller miljø eller drama med i dette bildet. Det er noe slikt jeg mener. Det blir noe naivt over et bilde som kun konsentrerer seg om å vise motivet klarest mulig frem. Likevel har det jo verdi det og,....og jeg mener det er ikke noe galt ved det å nyte et bilde som klart og tydelig presenterer motivet. Likevel, poesien, historien, følelsene, stemningene, dramaet, actionen, genialiteten og originaliteten mm ,i et bilde er viktigst.


Mvh Hilsen Jostein
Tommy P.
+1
Et flott bilde av et flott dyr. Imponerende. Man må bare elske måten det står og forteller deg: "Jeg ser deg nok, sin snik. Du skal få lov å knipse et par bilder av meg, men så gidder jeg ikke posere noe mer." Jeg tror egentlig jeg likte versjon 3 best, der du presenterer hele dyret, til tross for at det sikrer seg litt bak en busk, i tilfelle du skulle finne på noe sprell. Versjon 2 er også flott, der fokuset sitter som et skudd i øyet. Men det blei litt for tett for meg. Men begge tommelene mine er i lufta uansett! :)
Jostein G.

Takk Tommy for utfyllende kommentar. 4-5 bilder ble før den takket for seg i ganske rolig tempo. Gledelig at man er så heldig å få tatt noen bilder og at flotte ting kan sprees her på foto.no :-)
Børge W.
+1
Jeg er imponert over nærheten til fotomotivet her. I mitt jaktterreng så er det svært sjeldent å komme tett på. Litt Hjortejegeren-følelse over bildene dine:) Selv om du sier at det er et dokumentarisk foto er det mye å gå på når det gjelder å få det unike bildet både komposisjonsmessig og eksponeringsmessig. Hjortehodet kunne vært noe mer spenstig plassert i billedflaten og eksponering etter høylysene ville også fått frem kontrastene og fått hjorten til å poppe ut av bildet. Men når du evner å komme så tett på vil nok resten falle på plass etterhvert:)
Lars Ivarson F.

originalen best i mine auge..men syns ikkje heilt at fargane treff her og ville ha jobba meir med høglys og kontrast..gromt
Bjørn-Atle A.

Her har du vært heldig. Disse er ikke så grei å få til å stå rolig for en foto-session. Vanligvis oppdager en dem når de tar ut. To flotte bilder (foretrekker v1 og v3, v2 tilfører ikke noe mer enn det en har i v1)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu