Vintervei i frihet
Utstyr
  • Lumix LX-3
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_564573} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Walter S.

Lyset, lyset, lyset - har alt å si.

Slik store kontraster fra dypeste sort (i pelsen) til kritthvit (sterk sol på snø) er vanskelig å eksponere riktig, og ikke minst gjelder dette med en bitteliten sensor til et kompaktkamera. Men Lumix'en er jo ikke et hvilket-som-helst kompakt!
;o)

Flotte lys-skygge diagonaler, en stor urørt snøflate med snødekt skog bak. Flott motiv i vanskelig lys. Hele gråskala'en her, samt en imponerende struktur på snøen!

Ville kanskje prøvd en svak DeNoise på himmelen...?

Mvh,
Walter

P.S.: Missforstå meg riktig - jeg likte bildet!
:o)
Steinar W.

Tusen takk, Walter, strålende tilbakemelding : )

Jeg bodde for 2 år siden i ei koie og hadde nikon d50 og lumix å velge mellom. Det ble mye foto, og dette er et av mine (syns nå jeg) beste. Lumixen er perfekt innafor jakka i uvær, og som her, - snøtunge trær å bakste seg mellom.

Takk for denoise-tips, skal prøve straks! (Ser det når du sier det)

Steinar
Ørjan Kjæreng S.

Fint bilde, Walter sier det meste her. jeg liker sola som treffer hunden og venstre side av sporet etter hunden. Liker også at sporet går i samme retning som skyggen og at tretoppene lager en linje som går i mot/ "møter" de andre linjene i bildet, et sted ute til venstre.
Steinar W.

Takk, Ørjan, hyggelig å høre du liker bildet : )
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu