Norsk Design
Bildet var til en oppgave på skolen som omhandlet norsk design.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger261
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_564550} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Erland F.
+1
Et godt bile i seg selv, men syns det er mer et portrett av jenta enn et bilde av genseren, som antagelig var hensikten siden det skulle illustrere design.
Willy K.
+1
Liker bildet godt, fin modell og godt blikk. Synes bildet har mange fine elementer som harmonerer med hverandre. Om "hulder i skogen" understreker det norske eller blir en klisjé overlater jeg til læreren din.
Er bare delvis enig med Erland, litt mer strikkeplagg kunne vært greit, men synes du har gjort en god jobb med settingen og komp. Motefoto viser ikke nødvendigvis hele produktet, men skaper først og fremst interesse. Tror jeg, da :D
kristin P.
+1
jeg er enig med både Erland og Willy, bildet funker det, men jeg skulle gjerne sett at det ikke var grener som kmommer i veien for det flotte håret til modellen.
Bjørn B.
+1
Fint komponert bilde med treet helt til høyre som den pene jenta lener seg mot, hvor hun også blir passende rammet inn av grenene. Godt gjort.
Eirik B.
+1
Jeg synes grenene rammer fint inn og er en god og velfungerende ide. Stilig med måten modellen lener seg på treet og skuler trollsk ut mot betrakteren.

Jeg synes kanskje utsnittet er litt i mine øyne i hvertfall. Kanskje jeg hadde satt pris på litt mer av trestammen med, men er ikke helt sikker.


Mvh
Eirik Bøe
Eirik B.

Det skulle stå ..."Jeg synes kanskje utsnittet er litt trangt i mine øyne i hvertfall"...
Bjarte W.
+1
Super komp, og liker det litt tette utsnittet. Ville kanskje ha rasket vekk de aller nærmeste grenene før jeg knipset. Oppgave vel løst, i mine øyne i hvertfall.
- Bjarte
Avsluttet .
+1
Jeg likte godt blikket til jenta og den slørete bakgrunnen
Veldig bra fanget
Jeg tror du fikk god karakter for bildet
Avsluttet .
+1
Et ømt og hengivent utrykk.
Det er viktig å ha et solid tre å holde rundt.
Det trenger vi alle.
Klart og fint.
Diskré fargevalg og utrolig malerisk bakgrunn.
Anne-Lene K.
+1
Tusen takk for flotte tilbakemeldinger, alle sammen!

At greinene foran er i veien, var hensikten, og en del av bildet som jeg er svært fornøyd med. Jeg synes det skapte en dybde i bildet, som jeg ikke har hatt før i bildene mine. Det er vel smak og behag, om det passet seg. Men det er altså med overlegg at det er der.

Mulig at utsnittet er litt trangt. Tar til meg tilbakemeldingene! Er veldig hyggelig at så mange kommenterer :-)

Anne-Lene
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu