Speilinger i skogsbunnen
Dagen etter regnskogsbildet bilde nr. 624684 skinnte endelig solen til en avveksling, hvorpå jeg oppsøkte samme location for å fange litt andre farger og kanskje noen varme reflekser i "dammen" (dammen er egentlig rester av en sti som sto midlertidig under vann p.g.a. den langvarige regnperiode). Sollyset var kjærkommen og ble ganske så effektivt filtrert gjennom den tette skogen - men bidro til noen interessante inntrykk.
Fine valører og farger i skogsbunnen. Kanskje litt mange detaljer som kom med?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-12-08 14:05:19
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-12-08 14:05:44
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2011-12-08 14:06:27
    Versjon #4
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300s
  • Nikon AF-S Nikkor 16-85mm G ED VR
  • Brennvidde32mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/20s
  • Nei
  • AnnetISO 200 - Aperture priority - og (som alltid) 5 eksponeringer til 1 HDR.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_563844} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
GEIR MAGNE S.

dette er jo også "trollskog" masse flotte farger er det. som du selv sier det blir veldig mange detaljer så man kan jo få et litt "rotete" førsteintrykk. men jeg ser heller ikke noen alternativ komposisjon som ville gjøre det "renere"
Lisbeth S.

verson 1 gir meg mest, flotte farger og greit komponert fra skogens ro og bunn.
mvh Lisbeth
Trygve B.

Flott skogsbilde. Liker så godt mangfoldet. Jeg tenker mest på urskogen i Afrika når jeg ser denne type bilder..og så var det det flotte lyset som gjorde susen her. Mvh trygve
Avsluttet .

Flotte bilder av skogen igjen. v3 og v2 ble mine favoritter her. Herlig lys og fine speilinger.

mvh Øyvind
Carsten W.

Det er ikke samme kvalitaeten som i gar. Hva har du forandret? Jeg klikket tilbake og fram igjen og skjönner ikke.
kristin P.

hm ordens menneske som jeg er så fikk jeg et akutt behov for å rydde opp i denne skogen din;-) ble mye kaos for meg dette:-) men versjon 3 kan jeg leve med;-) ellers sånn sett bort i fra alt rotet så er jo etterbehandlingen toppers:-)
Walter S.

Takker Geir Magne, Lisbeth, Trygve, Øyvind, Carsten og kristin for kommentar her inne.

@ Carsten: I går regnet det, i dag skinner solen. Det er ganske håpløst å sammenligne gårsdagen med dagen idag. Livet er ikke slik. Du er heller ikke den samme i dag som du var i går. Det gjelder å se fremover.
:o)

Mvh,
Walter
Trygve S. A.

Riktig brukt HDR kan gjøre bilder både naturlige og spennende. Disse siste skogbunnsfotoene dine beviser det. Å finne lys og vinkler er det som gjør et foto. Godt fagarbeide fra din hånd.
Walter S.

En takk til Trygve for hans oppmuntrende ord, som jeg setter pris på!

Mvh,
Walter
Gunnar F.

Ingen tvil om at det er regnskog på Kråkerøy. :) Har sett på disse to seriene som jeg likte godt. Synes denne er vel så god som den første på grunn av sollyset. Som vanlig god HDR bruk. Mvh Gunnar
Odd E. k.

Hei Walter!

Et flott fanget motiv fra den tette skogen. Fine speilinger i tjernet og en lav fotovinkel som føler nærheten til miljøet rundt. Flott vagt lys som fremmer så fint høstfargene i bladverket både over og under vann. Håper en kan ta vare på disse naturpærlene. Liker godt komposisjonen og det fine utsnittet. Meget bra sett og fanget!

Ha en fin fotohelg!

Mvh

Odd E.
Walter S.

Takker både Gunnar og Odd for hyggelig tilbakemelding her inne. Det går opp for meg hvor heldig stillt jeg egentlig er som, i en omkrets av 5-7 km har både regnskog, flott Hvalerskjærgård og mere urbane strøk, inkludert Gamlebyen, å boltre meg på!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu