Livet !
Har dere noen ganger reflektert hvor brått og brutalt livet kan avsluttes ? Eller er det bare oss mennesker som som snakker om følelser hvordan livet avsluttes ? Jeg tviler på om ugla tenker på at den dreper og har følelser for dette ? I hennes øyne er dette det mest naturlige i hele verden. Nettop å skaffe seg mat for å sjøl overleve. Om musa sine meninger hvordan dette henger sammen og avsluttes på vet bare musa......
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_562937} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Steinar J.

Dette er toppers! Det skal en del forberedelser til for å få et sånt bilde. Her har du fått lønn for strevet.
Børge W.

Er det noe mer å si enn, FANTASTISK!!! Dette er helt klart ikke noe tilfeldig knipsing så det hadde vært moro å få hørt litt mer om hvordan man forbereder et slikt bilde og om oddsforskjellen mellom å få til noe sånt, kontra vinne toppgevinsten i lotto:))
Odd Chr. K.

Hvis musa er i levende livet - og ikke dandert på noe vis, så bøyer jeg meg i støvet. Hvis den skulle være "tilrettelagt", så bøyer jeg meg fortsatt et stykke på vei ned mot det samme støvet. Meget godt fanget. Suveren eksponering. Drømmer om å se litt mere av øynene på ugla...
Vakker og tøff råskap!
Odd C.
Kjell Ivar Ø.

Nydeleg lys og fargar Terje, tatt i rette
øyeblikk. Flotters.
Kjell Ivar
Per G.

Død, levende, utsatt mus- uansett dette er et blinkskudd av de svært sjeldne.Mange av dine bilder er rett og slett til å miste pusten av, så også dette. Knivskarpt og med varmt lys mot kaldt landskap. Selve bilde og ikke art er avgjørende, men når det er snøugle presentert slik så gir jeg meg over.
mvh
Per Gätzschmann
Morten W.

Vel, så kan man jo også reflektere over menneskene som hiver musa for at fotografene skal få sine bilder?

(Hallo Terje:)
Helge H.

Hei

Helt enig med Per. Kunne vært en trekkoppmus og fremdeles er det et svært imponerende bilde. Jeg bøyer meg mot det samme støvet som Odd Chr.

HH
Terje S.

Takk for komentarer alle sammen. Dette bilde er tatt under en workshop i Canada i 2009. Altså tilrettelagt for at fotograferr skal få sine snøuglebilder. Men det er fortsatt opp til fotografen å få det beste ut av situasjonene. Musa er høyst levende den og de springer fritt på snøen inntil ugla har tatt den. Metoden kan vel diskuteres med tanke på etikk men den gidder jeg ikke ta her inne.

Morten : Du er bare misunnelig du. Kos deg med bildene av hus og leilligheter du.
Sven Tore L.

Rått!! Mye action i fint lys. Godt fanget.
Og litt misunnelig :)
Adrian Dyrhaug G.

Råbra bilde av snøugla der den griper byttet sitt!
Fint utsnitt.

mvh Adrian Grande
Svein Ove L.

Knallbra... Nydelig lys.
Duy P.
+1
Hei Terje!

Teknisk har jeg ingeting å si på dette bildet. Selv har jeg vært i Canada på 2dager workshop. Da du informerte meg om lokkermetoden, nevnte jeg dette var på ytterste kanten.

Selv under 4 økte var det to snøugler som aldri lot seg fristet til ferskmus. Den etikken kan alltid diskures, men på en anne forum er nok best.

Om Morten misunner deg eller ikke. Er det et annet spørsmål og kjenner ikke til det. Alle har sine meninger hvor grensen går. Tror at du tok det for personlig synspunktet hans.

Please keep the privacy out off this case.

Håper alt vel med deg.

mvh
duy
Sissel Elisabeth H.

Blinkskudd ! Farger, lys, komp, ja alt stemmer.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Frode L.

Hei.

Rett og slett en fulltreffer, om musa er plassert elle ikke, det driter jeg i.
Dyktig utført med et nydelig resultat.

Frode.
Elisabeth E.

Utrolig bra fanget :)
Elisabeth
Roar K.

Her er vel allerede det meste sagt så jeg tror jeg henger meg på Odd Chr. Knutsens kommentar for bedre kan det ikke sies.

Roar
Avsluttet .

Ihvertfall et praktfullt bilde med action og nydelig lys.
Lars Ivarson F.

vakkert vinterlys over bevinga filosofi om mus og menn og ugler..toppers
Øyvind H.

Dette var bare lekkert. Grattis Terje :)
mvh Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu