- God adventstid -
Litt spesiell utstilling då eg og mine sysken har brukt babykorga.
Bildet inngår i albumet - Brit Ege Salongen - - Denne frisørsalongen sine utstillingar har eg fotografert året rundt i fleire år.
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Canon EFS 17-55 mm f/2,8 IS USM
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • AnnetISO 1000
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger86
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_562307} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Roar K.
+1
Ingen tvil om at korga skal illudere krybbe og dokka han som faktisk egentlig ble født i oktober med en margin på Ca. 3 år fra det vi regner som vår tidsregning. Om det var før eller etter husker jeg ikke i farten.
Selv reinspika ateister som meg må forholde seg til jul, påske osv. for det er ikke bare religion, men i aller høyeste grad en kultur vi har vokst opp med.
Her i Canolim i Goa bor jeg i et katolsk område og familien jeg bor hos hopper sjelden over en messe klokka 7 hver søndag morgen. Er hedninger som meg våkne mellom 6 og 6.30 søndag morgen kan man høre den ene skuteren og motorsykkelen etter den andre som starter opp for å dra til den flotte Candolim kirke. Det gjelder bare å ha respekt for hverandre og den tro eller annet som hver enkelt har bestemt seg for å bygge livet sitt på. Her borte kan man faktisk observere at hinduer går i kirken til jul og at katolikker er med på å feire hinduhøytider. Håper inderlig det får lov å fortsette slik og ikke blir som i resten av India hvor hinduer og kristne slåss og rett og slett bomber hverandre.

Like greit å variere med aktuelle utstillinger istedenfor parykker med frisyrer.

Roar
Kirsten H.

Pussig utstilling hos en frisør, jeg har aldri sett noe lignende. Som bilde er det vel nærmest en dokumentar å regne. Du har ikke hatt anledning til å rearrangere dette tablået. I tillegg er det fotografert gjennom et vindu. Likevel har du fått fram et severdig bilde i adventstiden.
mvh Kirsten
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Tone.

Det må være spesielt for deg å sjå denne utstillinga med tanke på at du og dine sysken har brukt denne babykorga.
Det er ei vakker og spesiell utstilling, og litt utanom det vanlege frå eit frisørvindauge, men eit rørande syn no i adventtida.

Min eldste son er fødd 1.søndag i advent for 30 år sidan, om ettermiddagen, så dagen i dag har vore spesiell for meg. Han fyller år på tirsdag.

Eg syns du har eksponert bildet veldig bra. Smart gjort å auke iso nivået, då slapp du kanskje å bruke stativ? Og ellers knallgodt bilde reint teknisk med tanke på at det er teke gjennom eit vindauge.

Ynskjer deg og dine ei fin adventstid!

Mvh Inger Anne
Inger Anne Maritsdotter V.

PS: ville legge til at eg syns at Roar har mange fine tankar omkring dette med mennesker og ulike religionar, som eg er heilt einig i.
Eit svært aktuelt tema i våre dagar.

~Inger Anne
Tone A.

Hei kjem ein sein takk for kommentarar frå Tone som var ute i stormen Berit ved sjøen og fotograferte ei fantasisk og kald oppleving.
Dei blei inga julegrantenning på Bryne Torg pga sterk vind i dag.
Denne juleutstillinga er frå sist adventstid kor eg måtte gjera to ulike opptak pga at om dagen blir refleksjonane frå husa bak forstyrrande. Dette er tatt om kvelden. Det har vore konkurranse om det mest fine juleutstillinga på Bryne, så det gjeld om å pynta godt.

Roar:Du har fått tankane på glid i din kommentar og kjem med kloke ord. Kristendommen er forankra i vår kultur, men me må også respekt for andre si tru.
Kristen: Bildet kunne nok ha lege under kategorien dokumentar.Her har frisøren lagt vekt på jule-evangeliet med bibelvers, og ikkje nokon hårprodukt.Eg fekk ikkje med toppen av bokstavane for elles måtte eg ha kutta nede. Dette er mest som eit karnappvindauga som stikk ut. Det er mi svigerinne som har denne frisørsalongen.
Inger Anne:Eg fekk først veta etter at utstillinga var ordna at me 5 sysken har brukt denne babykorga.Syns jo at dei har sveiva Jesusbarnet flott med gullglitter rundt.
Eg trur at dette bildet er tatt handhalde pga auken av isoen, men eg hadde ei vinterfotografering på Bryne denne kvelden kor eg nytta stativ.
Gratulera med sonen din sin 30-årsdag.
Fortsatt god advent frå Tone som tente det første lyset i kveld.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu