skog i tåkesol
Utstyr
  • Nikon D90
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger126
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_562096} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Bjørnar P.
Fint lys gir god stemning. Liker den lette og lyse stemninga du har fått. Ville jobbet mer for å få en klarere komposisjon i tillegg. Nå er det vanskelig å finne et klart interessepunkt, noe som fører til at øynene virrer rundt uten noe som leder dem og uten et sted å stoppe.
Avsluttet .
Enig med Bjørnar om fint lys! Er ikke helt sikker på om jeg synes stemingen er "god". Jeg får mer assosiasjoner til vått, sølete og litt kaldt. Kanskje den stemingen kan kalles "trolsk"?

Jeg liker hvordan du har eksponert slik at detaljene kommer frem på tross av motlyset. Motivet er krevende, da det inneholder så mange elementer (greiner og og trær på kryss og tvers).

Jeg er videre enig med Bjørnar i et det er vanskelig å finne et interessepunkt, men på den annen side kan jeg ikke se at det alltid skal være nødvendig heller. Jeg synes ikke det gjør noe om blikket vandrer rundt i bildet, og jeg opplever at det er stemingen/helheten som er motivet her. Vannpytten i midten nederst bidrar derimot til å trekke blikket UT av bildet, og det synes jeg er litt negativt. Kanskje du kan dempe høylysene her (hvis du ikke er prinsipielt i mot det), og således blir blikket samlet i området rundt solet og høylysene i vannet.

Mvh Jens :)
Thorir V.
Stortsett enig med Jens (og Bjørnar ang. lys)
Ang. mangelen på interessepunkt, så syns jeg det er en styrke og ikke svakhet. Men også enig med J ang. vannpytt nederst.
Personlig syns jeg bildet er for lyst, men det er vel smaksak. Uansett tror jeg at en smule mørkere "svartpunkt" ville forankre det litt bedre, syns det svever litt som det er. Motivet treffer meg veldig, stemningen også.

Mvh - Th
Øystein T.
Takk for bra tilbakemelding til alle tre :) Jeg skal lage en uten så mye høylys i vannet fremme. Vil også prøve en litt mørkere, selvom jeg liker det godt som det er nå.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu