Havørnunge
Bildet er tatt i forbindelse med ringmerking. Denne ungen står og ser på at broren/søsteren blir merket, og ser en tanke misfornøyd ut. Den observante vil se at ungen nettopp har fått mat, en av foreldrene forlot reiret når vi kom for å merke.

Bildet tar ikke sikte på å være noe mer enn en artsdokumentasjon.
Bildet inngår i albumet Havørn - Bilder av havørn
Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikkor 300mm ED-IF
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLånt objektiv
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger409
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_56157} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Øyvind L.

Hehe.. artig situasjon! Veldig pen er den ikke ;) Synes bildet er brukbart skarpt, kanskje en smule bevegelses-uskarphet ved nebbet? Fint bilde!

Øyvind
Roger S.

flott motiv
bilde er kanskje litt matt
den trenger mer lys , kontrast

mvh rs
Roger S.

er du tilfreds med Nikon D100 ?

:-) mvh rs
Jan W.

Som du selv sier, duger så vidt til artsdokumentasjon.

Ser som sagt frem til jeg selv har ressurser å tid til å komme på skuddhold av en ørn. Har noen fiskeørner her i distriktet og en av de fisker på samme plass flere ganger daglig. Men det er en stor utfordring å kunne få til noe for å fotografere den.

Jan
Jostein M.

Hei Øyvind! Joda du har det fint ser jeg. Må ha vært en opplevelse dette. Synes vel også det mangler litt på skarpheten. Ellers et fint dok. bilde.
Mvh
Jostein
Jóhann Á.

Hei Øyvind!
Flott dette! Nært og fint bilde! Savner kanskje ''glimt i øyet'', men det er vel å trekke det litt langt :o) Betraktelig bedre bilde en det jeg la ut, det er helt sikkert! For alliere meg med noen som driver merking ;o)
Øyvind K.

Takk for kommentarer.
Nei, bildet er ikke allverden, og jeg vurderte om jeg skulle skippe det. Årsaken til at jeg likevel la det ut er at da begynner serien å bli nokså komplett. Mangler bare noen gode fluktbilder. Jeg har noen fluktbilder av havørn, men ingen som er gode. Jeg håper å få noen slike også etterhvert...

RS: Jeg er godt fornøyd med D100. Slik jeg ser det er den bra til det aller meste en normal amatør kommer ut for. Selvfølgelig kan man alltid ønske seg raskere autofokus (spesielt raskere følgefokus), mindre støy (spesielt ved høy ISO), mer buffer etc, men da snakker vi fort om proffmodellene som koster betydelig mer.

-Øyvind
Nils B.

Egentlig et bra og fortellende bilde. Alle bilder kan ikke være helt topp for å gjenngi en stemning. Synes dette funker jeg og gleder meg til neste. (det bir sikkert ruginga).
mvh Nils
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu