Sea King MK43B "069"
I formasjon med 069 over Fosen !
Ble veldig fornøyd ! Me tanke på at helikopteret æ satt i "189" rista en del, og at 069 fløy inn og ut av varmlufta fra 2`er motorer vårres, så en del bilda ble uklare, selv om kameraet mente di var i fokus. Men dette bildet så gikk "069" litt lavere og ut av varmlufta, og inn i Sollyset !
Kan se naglerekkene veldig godt der ! Detaljer ;) Fornøyd me at æ fikk det skarpt og klart, også merk Hurtigruta som har dratt fra Trondheim ned til venstre ;)
Utstyr
  • Nikon D5000
  • Sigma 18-200mm 1:3.5-6.3 HSM
  • Brennvidde65mmmm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • AnnetÅpne cargo døra og sikt og skyt en masse bilda med følgefokus !
    Vi holdt vel samme farta også, men en sea king rister en del ! ;)
    slapp og gå opp på ISO siden vi fløy i sånt fint sollys !
    Merk at helikopteret har "Day-glo orange" farger som alle vårres sea kinger, og i skarpt sollys e det vanskelig me rett eksponering !
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_561229} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Morten L.
Ja her er skarpheten på topp. Også gir det et lit preg av fart siden rotorenbladene fortsatt har bevegelse i seg;) Syns det var et presentabelt bilde;)
Sindre Andre H.
Tusen takk ! Ja, sku ønska at æ hadde litt mere fart i rotorbladene, men da må man ned på 1/200 for å få lik bevegelse med hovedrotoren, og der e utfordringa ! Me tanke på farta og vibrasjonan i helikopteret som æ va i.
Kjell Martin N.
Hei
Eksponeringen er ok men det hadde blitt litt mer action i bilde med en lukkertid 1/200 sek og blendet ned 2 trinn. Da hadde hurtigruta også blitt skarpere. Sea Kingen er veldig sentret i bilde, mener med fordel du kan kutte en del på høyre side og i overkant av bilde. Skjønner det er utfordrene å ta bilder med vibrasjoner fra helikopteret. Mulig det hjelper med IS eller VR som dere Nikon brukere kaller det.

Mvh Kjell Martin
Sindre Andre H.
Hei !
VR var på ;) 1/200 hånholdt med cargo døra åpen va ikke mulig. Æ velgte ut det beste bildet som ble på 1/800 medrenga farta vi holdt, og med tanke på eksponeringa av landskapet, Hurtigruta va ikke ment som en del av motivet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu