Roser
Tatt i kjøkkenvinduet med motlys
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger116
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_561172} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Harald N.
Feminint bilete av ein vakker rosebukett. Fin skarphet på den nermaste rosa. Eg likar utsnittet bortsett frå at det eine kronbladet på høgre side er akkurat i biletramma, her ville eg hatt litt luft mellom bladet og kanten.
Likar bruken av DOF me den fine duse verknaden bakover i bilete.
Mvh Harald
Ivan H.
Synes du har lykkes med dette der rosene er fint komponert i kvadratet. De utgjør en trekant de øvre del er diffus. Liker det.
Ville tonet litt ned grønnfargen noen steder for å få en mindre hard overgang noen steder.
Alt i alt så synes jeg dette fungerer bra.

Ser du også har lagt ut et annet bilde, der du kommer nærmere. Litt usikker på hva du ønsker av kritikk på det. Kunne også fungert som en v2 under dette. Jeg velger å bare gi kritikk på dette.

Mvh
Ivan
Erik K.
Er enig med Harald og Ivan, dette har du lykkes med. I tillegg vil jeg fremheve innramminga med den grå rammen på den hvite bunden. Dette viser at du har hatt dine tanker om hvordan dette skal presenteres, det er også viktig.

Bra dette!

Mvh Erik
Siri k.
Harald Naper:Tusen takk for tilbakemelding. Jeg er helt enig med deg at jeg gjerne kunne hatt med litt luft mellom bladet og kanten, men da ville fokuspunktet kommet galt ut i bildeflata.

Ivan Holmedal:Takk til deg også. Kan forstå din reaksjon på de grønne områdene og kanskje er jeg enig, men disse rosene er faktisk veldig grønne så derfor ser jeg muligens ikke det samme som deg iallefall ikke i like sterk grad. Setter veldig pris på tilbakemelding som setter i gang tankeprosessen. Er rosene for grønne eller ikke? Du nevner mitt andre rosebilde. Faktisk uventet at dere gir kritikk til dette bildet istedet for det andre. Du undres på hva jeg venter av kritikk på det andre. I det andre bildet så er det formidling og kun det som jeg er opptatt av. For meg så er det noe ekstra sårbart, og kanskje malerisk over det. Jeg kan godt personifisere meg med det bildet. Mens dette rosemotivet faktisk blir noe for sukkersøtt, noe uekte i mitt hode:)

Erik Kristensen: Tusen takk for dine tanker. Hyggelig at du legger merke til at jeg er optatt av helheten.
Sissel Kleivdal H.
Et lekkert og delikat rosebilde.
Nydelig komponert!

Mvh
Sissel
Marianne Holmstøen A.
Hei...

Fantastisk lys og farger i dette bildet som gjorde det rett og slett feminint og vakkert.

Dette bildet smalt rett i hjertet mitt..

-Marianne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu