Intim kafé
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBeh i ps
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_560863} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Stein Adler B.
Gatefoto på sitt beste, Bente ! Fint sett og komponert. Styrken i bildet er dybden og alle "lagene" innover, om du forstår hva jeg mener... Tittel kler også bildet på en utmerket måte. Fin helg til deg :-)
Mvh Stein
Gunnar John C.
Min første tanke: er dette en dyktig sammensatt collage eller et usedvanlig godt funnet øyeblikk? Neste tanke er at det gjør egentlig ikke så mye - uansett henger dette velbalansert og helhetlig sammen, synes jeg. To har vært her og gått videre. Her i bildet henger stemning og resonnans av stunden igjen gjennom assosiasjonsvekkerene i vinduet.

Kunne det vært kuttet i bunn? Det skjer ikke så mye der, men samtidig er dette tomrommet etter dem som har sittet her, og det er en rolig motvekt mot alt som skjer i de øverste to tredjedelene av bildet. Jeg liker det svært godt slik.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Trond O.
Hei, fin tittel til et flott situasjonsbildet. Ønsket bare å dele en umiddelbar følelse jeg kjente på, som et ubehag/flauhet av å sitte i den stolen der med en naken kvinnekropp i fokus på min høyreside. Og alle andre som sitter i caféen som ser på personen som sitter der. Herlig fanget. Mvh. trond.
Bente S.
Tusen takk for tilbakemeldinger, deres tanker og tolkninger - moro å høre.
Gunnar: Det var nok slik det var - ikke noe som er endret her.
Trond: Ja sant - man kan få kaffeen i halsen av mindre spennende bilder. Men nå er det jo slik at folk flest er opptatt av seg selv og ikke hvor andre sitter eller hva de har på seg, tipper "ingen" ser slikt.
Det hadde jo vært moro med en person på bildet - og hadde han hatt rette vinkelen til damen på bilde - så kunne det jo blitt et artig foto ;)
Bente
Henning S. P.
Oi. Det var godt sett. Det første man legger merke til er selvsagt damen (er vel biologisk anlagt til å legge merke til sånt). Men når man ser litt og oppdager det daglige rundt blir dette veldig artig. Et bilde som på en måte overrasker litt. Knallbra!

Henning
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu