Valpen
Jeg var langt til fjells for å fiske og følte noen stirre på meg. Det var denne karen og broren han. Fant et hull det var mulig å knipse igjennom.
Lukter litt sommer, bålkaffe og "markfingre"
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_560466} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Harald N.
Denne var nå søt. Uskyldigt blikk gjennom lauvverket. Her er det fint med så mykje grønt rundt og god fokus på reven.
Mvh Harald
Børge W.
Den naturlige vignetteringen gjorde at jeg fikk en litt midtstilt rev, men jeg synes de svakt skjelende øynene sier litt om personligheten til denne rakkeren. Broren var langt mer forsiktig, men han her greide ikke å motstå musepipene jeg laget.
Morten L.
Ja,her har du fått med deg et flott bilde av valpen der den stirrer nysgjerrig på fotografen. Den lurer vel veldig på hva slags skapning du er. Syns du har et fint fokus på øynene. Et severdig bilde!
Avsluttet .
Synes dette var veldig fint. Liker hvordan omgivelsen rammer inn reven. Flott utsnitt og fokus.
Undres bare hvorfor du (tilsynelatende) ikke har etterbehandlet bildet? Synes et såpass godt bilde fortjener litt forsiktig etterbehandling av kontraster og toner.

Mvh Jens :)
Børge W.
Takker for tilbakemeldingen Jens. Grunnen til manglende etterbehandling er at jeg syntes det ikke var mye grunn til det her (og at jeg fremdeles (helt ubegrunnet selvsagt) er redd for uopprettelige feil). Skal prøve meg litt frem og se om jeg legger ut en versjon 2. Takker for at du leder meg litt på rett veg!
Jostein G.
Flott bilde av reven der i skogen. Stemningsfullt og fin innramming av skog og grønt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu