Fra fotosafari på Island i september 2011.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger278
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_558312} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Trond O.
Hei, synes du har funnet et 'ordinært' sted og gjort det spennende og interessant. Et forfallent badebasseng som ikke taes vare på. Alikevel en fin ro i bassenget med en fin vannspeiling av personen der fremme. Synes personen gir noe dynamikk til bildet, men personlig tror jeg at jeg hadde foretrukket en bedre ro i bildet uten vedkommende der. Hadde passet bedre til det som jeg oppfatter som ett forlatt sted.

Fargebehandlingen og grovtonene er røffe, og liker det veldig godt. Hardt preg over steiner og kanter, passer fint inn til stemningen. På skjermen her blir himmelen litt vel lys oppe til venstre som skjærer litt, men kan være denne skjermen som ikke er innstilt (lunsjpause på jobb) ;)

Liker bildet, god stemning! Mvh. Trond.
Avsluttet .
Hei Per Olav.
Sett nå på bildet ditt og tenkt litt.
Det som jeg synes gjør bildet ditt for meg er fargene og det skitne/forfalne bassenget.
Så jeg har hengt meg opp i en ting.
Hvordan ville bildet vært hvis du hadde komponert det anderledes? Venstre side av bilde gir meg ikke noe særlig.
Hvis du hadde kuttet badebassenget i høyre hjørnet nede og det venstre hjørnet opp, slik at bassenget hadde vært fremstilt som en trekant.
Da ville man fjernet litt av venstresiden, og fått en litt større dragning mot horisont og fjell på høyre side.
Avsluttet .
Sorry for noen skrivefeil og dårlig setningsoppbygging.
Jan-Vidar B.
Dette likte jeg. Bildevinkel og de dempede fargene kler motivet godt. At personen på bilde ser nedover og har en avslappet holdning er med på å forsterke roen jeg føler bilde har.
Føler at dette bilde kan tolkes på mange måter Sorg,ensomhet eller kjedsomhet er noen av stikkordene som dukker opp hos meg.
At bassengkanten oppe til høyre tangerer bildekanten er jikke helt fornøyd med litt mer luft her vil hjelpe.

Totalt sett et veldig bra bilde.
Kjell Martin N.
Fine linjer som leder meg rundt i bilde. Fargebehandlingen kler bilde godt. Dette er bra.
Per Olav V. T.
Hei, takk for hyggelige kommentarer. Bildet er som nevnt tatt på fototuren foto.no arrangerte i september, så det er en sliten foto.no-er som hviler seg i enden av bassenget :)

Vedrørende komposisjonen så er jeg av den oppfatning av at siden linjeføringen til bassenget starter i venstre kant skal den også avsluttes med tangeringen i høyre side. Dette skaper en markant trekant i bildet. Noterer meg forslaget ditt Morten og prøvde se det for meg. Vet ikke helt om jeg er enig. V-en som skapes i forgrunn nede til venstre synes jeg er et forankringspunkt og starten på runden rundt i bildet. I tillegg syns jeg den sekskantede brosteinen i forgrunn høyre side bidrar til å skape dybde.

For meg føles det som om blikket starter i forgrunnen til venstre og trekkes innover retning personen og deretter avsluttes i åpningen mellom fjellene i horisonten.

Morten, skrivefeil etc. er ikke nødvendig å beklage i mine bilder :)

Takk for konstruktive gjennomtenkte kommentarer!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu